Elektrikli Hasta Yatakları İle Konforlu Bakım

Elektrikli Hasta Yatakları İle Konforlu Bakım

28 Temmuz 2018 Cumartesi 16:54
Elektrikli Hasta Yatakları İle Konforlu Bakım

Elektrikli motoru olan ve bu motoru sayesinde hareket edebilen özel bir yatak çeşididir. Elektrikli hasta yatakları gününün birçoğunu yatakta geçiren hastaların kullandığı ve bu hastaların tedavi sürecinde daha hızlı bir iyileşme sağlayan bir yatak çeşididir. İlk olarak gelişmiş ülkelerde kullanılan bu yataklar son yıllarda diğer ülkelerde de kullanılmaya başlanmıştır. Ülkemizde 21. Yüzyılın başlarında yavaş yavaş kullanılan bu yataklar 2010 yılından sonra talebi oldukça artan bir ürün olmuştur. Elektrikli hasta yatağı motoru bulunan ve bu motoru kumanda sayesinde hareket eden bir yataktır. Bu hareket etme özelliği sonucu elektrikli hasta yatağına olan ilgi ve talep artış göstermiştir.

Bu yataklar sayesinde hastanız daha konforlu bir bakım süreci de geçirmektedir. Ortopedik olan bu yatak çeşidi hastanızın daha rahat ve sağlıklı bir dinlenme süreci geçirmesini sağlamaktadır. Hastanız sosyal ve temel ihtiyaçlarını bu yataklar sayesinde daha kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Elektrikli hasta yatakları konforlu olmasının yanı sıra güvenlidir. Yan korkulukları ve başlıkları bulunan bu yataklarda hastanın yataktan düşmesi engellenir ve hastanın güvenliği sağlanır. Elektrikli üzerindeki şilte de oldukça konforludur. Yıkanabilir, silinebilir bu şilteler sayesinde hastanız rahat bir şekilde yatmaktadır. Serum ihtiyacı sahip olan hasta da bu yataklarda konforlu bir şekilde serum ihtiyacını gidermektedir. Yatağın dört bir tarafında serum askılığı takma bölümü bulunmaktadır.

Elektrikli iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu gibi modelleri ile kategoriler halinde bulunur. Bu modellerin tamamı hareket edebilen ve konforlu yataklardır. Bütçenize göre bu modellerden birini tercih edebilirsiniz. Tüm hasta yatağı modelleri normal yataklara oranla hastanızın bakımı için daha konforlu ve sağlıklıdır. Firmamızda elektrikli hasta yataklarının üretimini uzun yıllardır yapmaktadır. Özellikle 2010’lu yıllardan sonra firmamızda elektrikli hasta yatağı üretimi ve satışı çoğalmıştır. Vatandaşlarımız artık bu yatakların kullanımı konusundan bilinçlenmiş ve hastalarını bu yataklar üzerinde tedavi ettirmeye başlamıştır. Oldukça kullanışlı ve konforlu olan bu yataklar felçli hastalar için olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Kaliteli ve konforlu hasta yatakları için firmamız Emek Yatak'ı tercih edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81