Ekonomik Antalya Hava Limanı ulaşımları

Ekonomik Antalya Hava Limanı ulaşımları

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:43
Ekonomik Antalya Hava Limanı ulaşımları

Alanya Gazipaşa Havalimanı (GZP) Alanya'ya 45 km uzaklıkta bulunuyor. Antalya merkez'e ise 2 saat uzaklıkta. dinlenme alanları ve harika plajların olduğu bir bölgedir. Antalya'nın %25 yatak kapasitesi sadece Alanya ilçesindedir. Lüks oteller özellikle tercih ediliyor. Eski Sovyetler Birliği Ülkeleri'nden gelen misafirlerin sayısı oldukça önemli. Antalya Mersin arasında bulunan önemli bir turizm noktası konumunda. Özellikle Antalya merkez'den yapılacak transferler pahalı olmaktadır. Kendi aracınız ile ya da araç kiraladığınızda ise tatiliniz yorucu başlayacaktır. Tatilinze daha dinç başlamak için özeç şoförlü araç tahsisi yapabilirsiniz. Özellikle yurtdışından gelecek misafirlerinizi özel şekilde karşılayarak transfer hizmeti almanı çok doğru bir seçim olacaktır. Havalimanı taksi ve havaş özel misafirleriniz için gerçekten yorucu olacaktır.

Alanya'ya gideceksiniz ancak Antalya ve Alanya Gazipaşa Havalimanından otele gitmek için araç kullanmak istemiyorsunuz. Sizin için özel bir araç ile gideceğiniz bölgeye ulaşım sağlamak istiyorsunuz. Size özel hissettirecek hava limanı transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Yakın rotalardan olan Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar,  Kestel ve Alanya Merkez kısa mesafe olmasına rağmen havaalanı transfer firmaları tarafından sık rezervasyon alan destinasyonlardır. Uzak rotalardan olan Konaklı, Türkler, Avsallar, İncekum, Okurcular, Manavgat/Side, Belek/Serik, Anamuz, Bozyazı ve Antalya Merkez yerli ve yabancı misafirler tarafından sık rezervasyon aoaln destinasyonlardır.

Long Beach Hotels, Haydarpasha Palace, Botanik Platinum, Wome Deluxe Hotel, Royal Garden Select & Suite, Insula Resort & Spa, Utopia World, Villa Augusto Boutique Hotel - Boutique Class, Goldcity Hotel, Aska Just In Beach, Sealife Buket Resort & Beach Hotel, Sunprime C-Lounge Hotel - Adults Only, Hotel Titan Select ve Gold Island Hotel yerli ve yabancı misafirlerin tercih ettiği önemli rotalar. Firma bu otellere rezervasyon almaktadır. Tatil dönüşünüzde de bu otellerden sizleri alarak havaalanına ulaşmanızı sağlıyor.

Grand Kaptan Hotel, Mukarnas Spa & Resort, Kirman Arycanda De Luxe, Adin Beach Hotel, Delphin Deluxe Resort Hotel, Justiniano Deluxe Resort, Saphir Resort & Spa, Alara Star Hotel, Telatiye Resort Hotel ve Nox Inn Beach Resort & Spa Hotel yurtdışı misafirlerin tercih ettiği önemli ulaşım noktalarıdır. Firma bu otellere ulaşım hizmeti vermektedir. Aynı şekilde bu otellerden havaalanına ulaşım hizmeti de tatil dönüşün için sağlanıyor.

Bu rotaları kullanarak rahat ve keyifli bir yolculuk yaparak tatilinize harika bir başlangıç yapmak istiyorsanız Havaalanı Transfer firmasını tercih etmelisiniz. Firma 23 yıllık tercübesi ile rakiplerinin bir adım önünde bulunuyor. Firma Antalya ve Alanya dışında da diğer turizm bölgelerinde de hizmet veriyor. Güler yüzlü prezantabl personelleri sayesinde sizlere özel olduğunuzu her zaman hissettiriyorlar. Yabancı dil bilen sürücüleri sizleri her zaman dinleyerek sizlerin sorunlarını çözmek için çaba sarfedecekler. Konforlu araçlar ile ulaşım hizmeti sağlamaktadır. Erken iptallerde 100% para iadesi sunuluyor. Havaalanı Transfer firması güvenli ulaşım hizmeti sağlamaktadır. Yurtdışından gelen özel misafirleriniz Antalya Havalimanı'ndan ya da Alanya Gazipaşa Havalimanı'ndan Alanya ve çevre bölgelerine ulaşımlarını rahatlıkla ve güvenli şekilde ekonomik olarak sağlamak istiyorsunuz. Aynı zamanda kendilerini özel hissettirecek bir hizmet almalarını istiyorsunuz. Özel taksi ve diğer ulaşım araçları özellikle toplu ulaşım araçları sizin bu yolculuğunuzu daha da yorucu hale getirecektir. Ekonomik fiyatları ile güvenli ödeme yöntemi sunan firma sayesinde hızlı bir rezervasyon alabilirsiniz.

Ekonomik Antalya Hava Limanı ulaşımları sağlayan firmamız 0216 688 24 71 nolu çağrı merkezinde hizmet vermektedir. Operasyonel işlerini bu numara üzerinden yürütmektedir. Transfer hizmeti ve özel ulaşım seçenekleri için 'u ziyaret edebilirsiniz. Anasayfadan rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca /Antalya Havalimanı Ulaşım hizmetleri için detaylı bilgiye sayfasından ulaşabilirsiniz. 7/24 arayabileceğiniz bir çağrı merkezine sahip. istanbul'daki ofisinde yürütülen operasyonel hizmetleri sayesinde kurumsal bir ulaşım hizmeti alacaksınız. Web sitelerinde sadece cep numarası bulunan amatör transfer/ulaşım firmaları ile kıyaslanmaması gereken bir firmadır. Eksiksiz belgeleri, mükemmel karşılama hizmetleri, güler yüzlü personelleri bu hizmetin gerçekten hakkını vererek almanızı sağlıyor. Havaalanında 38 numaralı levha ile sizleri karşılayacak bir sistemleri mevcut. Zamanında ve dakik çalışıyorlar. Firma Tursab belgeleri, D2 ve A1 belgelerine sahip. 2019 yılı içerisinde jeep,limuzin ve luxury sınıfındaki araçları da bünyelerine katarak misafirlerine sıradışı bir tatil başlangıcı yaptıracaklar. Firmanın çalışmalarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme: 09.05.2018 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81