Antalya KYK Yurt Fiyatları

Antalya KYK Yurt Fiyatları

25 Mayıs 2019 Cumartesi 12:36
Antalya KYK Yurt Fiyatları

Antalya KYK Yurt Fiyatları

Antalya, hem tatil severlerin gözde mekanı olduğu gibi, öğrencilerin de gözde mekanıdır. Hem özel üniversitesi ile hem de devlet üniversitesi ile birçok yeni bölüme ev sahipliği yapan Antalya şehri, KYK yurtları ile de öğrencilerin mağdur olmaması adına çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir. Antalya’ da okumak isteyen öğrencilerin birincil tercihi olan KYK yurtları yeterli kapasitededir. 2, 4 ve 8 kişilik odaları bulunmaktadır. Banyo ve tuvaletler ortak kullanım alanı olarak her katta bulunmaktadır. Kız ve erkek öğrenci yurtları karma olarak yapılmamıştır. Hepsi ayrı binalarda ve ayrı giriş çıkışları olacak şekilde tasarlanmıştır. Yurt yemekhaneleri de binaların ortak kullanım alanına özgü olarak ayrılmıştır. Ayrıca yurt içerisinde kantin de bulunmaktadır.

Antalya KYK Yurtları –

Kendinize uygun en ideal yurdu bulmak amacıyla, Antalya KYK yurtları ve adreslerine aşağıda yer verilmiştir.

Manavgat Erkek Öğrenci Yurdu - Emek mah. 3053 nolu sokak / Manavgat, Antalya.

Manavgat Şelale Kız Öğrenci Yurdu – Emek Mah. 3042 nolu sokak. No:5 / Manavgat, Antalya.

Kumluca Öğrenci yurdu ( Kız – erkek ayrı binalar) Ellinci YIL mah. Afetevleti sokak no: 60 / A, B C blok kız öğrencilere D blok erkek öğrencilere ayrılmıştır.

Korkuteli öğrenci Yurdu ( Kız – erkek ayrı binalar) Uzunoluk Mah. 1555 no’ lu sokak no:4 / Korkuteli, Antalya.

Şehzade Korkut Kız Öğrenci Yurdu – Pınarbaşı mah., Dumlupınar Bulvarı, No: 888 / Konyaaltı, Antalya.

Elmalılı Hamdi Yazır Kız Öğrenci Yurdu – Pınarbaşı Mah. Akdeniz Üniversitesi Kampüsü / Konyaaltı, Antalya.

Antalya KYK Yurt Fiyatları

Antalya KYK yurt fiyatları odalara göre farklılık göstermekle birlikte 165 ile 300 TL. aralığında aylık ücreti bulunmaktadır. Kız ve erkek yurtlarının fiyat farkı bulunmamaktadır. Sadece oda fiyat farkı bulunmaktadır. Fiyatlar ödeme durumuna göre 10 aylık ya da 2 aylık şekilde belirlenebilmektedir. Bu durum yıllık yurt ücretini ona ya da on iki bölünmesi ile aylık olarak hesaplanmaktadır. İster peşin bir yıllık ödeme yapılacağı gibi isterseniz de ödeme koşullarına göre dönemlik ya da aylık ödemeler yapılmaktadır. Antalya’ da özel yurt aramaktaysanız linkinden uygun kategorideki özel yurtları inceleyebilirsiniz.

Alternatif olarak İstanbul’da yurt arayan öğrenciler adresine tıklayarak yurt bilgileri ve fiyatları konusunda bilgi sahibi olabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81