Açık Parfüm'de Kalite Toll Parfüm

Açık Parfüm'de Kalite Toll Parfüm

24 Aralık 2017 Pazar 14:48
Açık Parfüm'de Kalite Toll Parfüm

Parfüm, doğal olarak bulunulan yerlerin yanı sıra, eski çağlarda kokuyla insan hayatına sokulur. Şarap sözcüğü, Latince ‘de bitki ve reçineleri yakmanın sırrından gelen kelimenin adıdır. İlk günlerde, dini inançlarla kullanılan hoş kokulu ürünlerden sonra, kişisel bakım için yaygın olarak kullanılmış olan tozlara, sabunlara, tozlara, kokunun hoş karşılanması ve karşı cinsten cazibe merkezlerine eklendi. Kimya ve su ve alkol solüsyonlarının karıştırılmasına ilişkin bilgileri arttırarak, kokulu kolonya ve kokular üretilmeye başlandı. İlk günlerde, kimya endüstrisi, hayvanlardan veya bitkilerden elde edilebilen kokularda doğal olarak geliştikçe, sentetik kokular üretilmeye başlandı ve kalabalık dünyada neredeyse her zevke, cinsiyete uygun parfümler bulmak mümkün hale geldi ve açık parfüm kategorisinde olan Toll parfümleri her beklentiyi karşılamaktadır.
 
Parfüm deride sıkıldığında aynı koku yaymaz, ancak ilk sıkılan koku ve bir ya da iki saatin kokusu açık parfüm yaratıcısının notasından farklıdır, ilk açık parfüm sıkıldığında cilde temas eden kokudan sonra cilde nüfuz ettiği zaman, parfümümde geçirmiş olduğum üç aşamada farklı koku bileşenleri ortaya çıkıyor.
 

Parfümlerin kalıcılığını etkileyen diğer bir husus, onu kullanan birisinin derisidir; kuru ciltteki parfüm daha kısa sürede muhafaza edilebilir ve çok yoğun ve kalıcı değildir, açık parfüm yağlı cilt deriye daha fazla nüfuz eder ve koku kalır daha fazla. Yan ürünlerin kullanımı, örneğin duş jeli, toz, nemlendirici, parfümlü tıraş sonrası teneffüs veya deodorant ile aynı kokuya sahip parfümün katkı kokusu olarak kabul edilmesinde ve mükemmellikte en önemli faktör olduğunda, çok yararlı olabilir, Toll  parfümleri hem kaliteli, hem de kalıcı kokusu ile tercih edilmektedir.

Açık Parfümümün Avantajları


Edd ve Edp türleri çoğunlukla 30 ml -50 ml -100 ml'lik sprey paketlerinde bulunur, ancak ürünler olarak adlandırılan parfümler 5 ml'lik çok küçük mililitrelerde satılmaktadır. 10ml, 15ml gibi, çünkü içerdiği koku çok yüksektir, bu yüzden çok hafif bir dokunma ile bile uygulandığında Toll parfümleri çok ısrarcı kalır.

Seçici parfüm olarak adlandırılan prestijli markaların parfümleri, 100'den 200'e kadar koku bileşenine sahip olduğundan parfüm oluşturan koku ve koku birçok üretici tarafından gizli tutulmaktadır. Kalıcı ve egzotik kokusu ile Toll parfümleri tercih edilmektedir.

Kaynak : toll.com.tr/acik-parfum

toll

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81