LOGAN

LOGAN

27 Şubat 2017 Pazartesi 11:14
LOGAN

Bu hayatta özel güçlerinin olması çoğu insan tarafından istenmektedir. Zor bir durumda kaldığında hemen o güçleriyle her şeyin üstesinden gelebileceğini düşünür. Fakat bu durumun iyi olduğu kadar kötü yanları da vardır. Tam olarak Logan’dan bahsediyorum.



O bir mutanttır ve diğer insanlara göre çok değişik bir hayati vardır. Logan artık dünyanın yaşanılacak bir yer olmadığını düşünür. Bunun sebebi ise her yerin kötülükle dolu olmasıdır. Bütün dünyayı arkasında bırakıp kaçmak ister. Fakat öyle olmayacaktır. Logan’ın arkadaşı Profesör X Meksika sınırına yakın yaşamaktadır ve alzheimer hastasıdır. Bu hastalıktan dolayı sık sık unutkanlıklar yaşamaktadır. Bir gün yollarına Laura Kinney adlı küçük kız çıkar.  Bu küçük kız hayatlarına bir değişiklik katacaktır. Fakat Logan ilk başta yardım etmek istemese de Profesör X yardım etmesi gerektiğini düşünmektedir. Çünkü o küçük kıza Logandan başka kimse yardım edemeyecektir. Logan buna dayanamayıp kıza yardım eder. Zaman geçtikçe Laura’da ki değişiklikleri fark edecektir. Aslında değişiklik denilen olay kendisine benzeyen özellikleridir. Logan bütün mutantların öldüğünü düşünerek yanılmıştır.



Yaşayan bir mutant artık kendisinin yanında yaşamaktadır. Logan peşindeki kötü güçlerden birde Laura’yı koruması gerekmektedir. Küçük kızı isteyen başka güçlere karşı Logan ne kızı deyip vermek istemese de Laura o kişilere kendi yöntemiyle cezalarını verecektir. Yaşıtlarına göre çok çok fazla güce sahip olan Laura diğer insanları şaşırtmaktadır. İki mutantın bir arada olması ve yaşayacakları olayların değişikliği insanı başka bir evrende gibi hissettirip tadına getirir. Bu ikilinin yaşayacağı olaylar ve karanlık güçlerden korunma çabaları acaba nasıl bir sonuç verecektir. Bunların hepsini öğrenmek için sabırsızlıkla izleyeceğiniz bir filmdir. İyi seyirler...

Son Güncelleme: 28.02.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81