Lazerle Labioplasti

Lazerle Labioplasti konusunu açıklayacak olursak bayanların genital bölgesinde yer alan ve majus ismi ile bilinen dış dudakların düzeltilmesidir.

Lazerle Labioplasti

Lazerle Labioplasti konusunu açıklayacak olursak bayanların genital bölgesinde yer alan ve majus ismi ile bilinen dış dudakların düzeltilmesidir.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 16:09
Lazerle Labioplasti
Lazerle Labioplasti konusunu açıklayacak olursak bayanların genital bölgesinde yer alan ve majus ismi ile bilinen dış dudakların normalinden çok daha fazla uzun şekilde ve sarkık görülmesi durumu genital estetik problemi olarak nitelendirilmektedir. Uzun ve sarkık görünen dış dudakların düzeltme işlemine ise labioplasti denilmektedir. Bu tedavi yönteminin hem güvenilir hem de sağlıklı seçeneği ise lazerle olanıdır.  yöntemi ile hemen hemen tüm bayanlar uzun ve sarkık dış dudak sorunlarından başarılı bir şekilde kurtulmaktadır. Bazen dış dudaklar arasında asimetrik görüntü oluşturuyor. Bu durum normalde iç dudakta kalacak şekilde görülmesi gerekirken dışarıdan görünmesi ise giderilmesi gereken bir sorundur. Pek çok cinsel problemi doğuran bu sorun için lazerle labioplasti yöntemi kullanılmaktadır. Bu işlem tüm bayanları son derece memnun edici sonuçlar vermektedir.

Lazerle Labioplasti İşlemi Nasıl Yapılır?lazerle labioplasti  

40 ya da 45 dakika süren lazerle labioplasti işlemi genel ya da sınırlı uyuşturma ile yapılsa da çoğunlukla loka anestezi yeterli olmaktadır. İşlem sonrasında hastalar günlük yaşantılarına devam edebilirler. Fakat yaklaşık 4 hafta kadar bir zamanda da cinsel hayatlarına ara vermek zorundadırlar. Ayrıca adet döneminden önce ya da bittikten bir hafta sonra uygulanması işlem için daha etkili olacaktır. Bu süreç içerisinde genital bölgenin temiz ve hijyenik kalması sağlık açısından son derece önemlidir. Ayrıca uygulaması sonrasında hastanın iki gün boyunca banyo yapmaması gerekir. Daha sonraki bir haftalık süreç de ise hasta ayakta banyo yapması tavsiye edilir. Zaten uzmanlar bu uygulamadan sonra hastanın hayatına nasıl devam etmesi gerektiği ile ilgili bilgileri hastaya detaylı bir şekilde verecektir.Lazerle Labioplasti İşleminin Kızlık Zarına Etkileri Nelerdir? İşlem kızlık zarından yaklaşık 3 ile 4 cm uzaklığında bir bölgede uygulandığından dolayı kızlık zarı, lazerle labioplasti işleminden hiçbir şekilde olumsuz yönde etkilemez. Bu işleme genç kızlar ya da bakireler için uygun bir müdahale ile yaklaşık 18 yaşından sonra yapılması gerekmektedir.

Lazerle Labioplasti İşlemi Yaptıranların Doğumu Nasıl Gerçekleşir

Çoğu kadınlar tarafından merak edilen bir konudur ve hep bu konu üzerinde yanlış bilgilendirmeler mevcuttur. Aslında doktor ya da eşine hastanın bizzat kendisi söylemediği takdirde lazerle labioplasti işleminin yapıldığı görsel olarak anlaşılmaz. Bu yüzden normal doğum için hiçbir sorun da teşkil etmemektedir. Ayrıca dikişler zamanla kendiliğinden yok olarak dış dudakların iyileşmesini sağlamaktadır. Ayrıca lazerle labioplasti işlemi sonrasında kesinlikle hiçbir şekilde dikiş izi kalması gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak bunda işlemi yapan lazer teknolojisini etkisi de çok büyüktür. Lazerle labioplasti işlemi için her türlü bilgiye; http://www.monalisadokunusu.com/lazerle-labioplasti sitesinden ulaşabilirsiniz.
Son Güncelleme: 01.08.2017 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81