Hangi Mevsim Kombi Bakımı Yapılmalı?

Hangi Mevsim Kombi Bakımı Yapılmalı?

13 Nisan 2017 Perşembe 00:07
Hangi Mevsim Kombi Bakımı Yapılmalı?

 

Net Kombi Servisi firması olarak 2005 yılında İstanbul ilinde faaliyet göstermeye başladık. Aktif servis hizmetleri sunan firmamız hizmetinin yanı sıra petek bakım hizmeti de sunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşterilerin servisten beklentilerini en iyi şekilde gerçekleştirmek için firmamız bünyesinde yer alan ustalarımız yalnızca bakım hizmetleri değil aynı zamanda tamir ve teçhizat montajı hizmetlerini profesyonel şekilde sunmaktadır. doğalgaz teçhizatına bağlı kombi ve peteklerin arızalarını da ustalarımız en iyi şekilde gidermektedir. Arıza durumları söz konusu olduğunda müşterilerimize hızlı bir şekilde hizmet sunmayı ile edinmiş olan firmamız bu bağlamda en kısa süreçte kişilerin vermiş oldukları adreslere ulaşım sağlamakta, sorunları irdeleyip minimum maliyetli olacak şekilde çözüm üretmektedirler.



Hangi Kombi Markalarında Faaliyet Gösteriyoruz?

Servis hizmeti denildiğinde genellikle sadece belirli marka üzerine verilen servisler gelmektedir. firmamız sektörde bir ilki gerçekleştirerek piyasada satışı yapılan tüm kombi markaları konusunda ve tamiri konularında hizmet vermektedir. Firmamızda çalışan ustalarımızın tümü çeşitli kombi markaları üzerinde bilgi ve tecrübeye sahip olup, hepsi eğitimli ustalardır. 



Firmamız kombi bakımı


Kombi bakımı konusunda Net Kombi Servisi firması olarak oldukça tecrübeli olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Firmamız konusunda uzman olan usta kadrosu ile bakım ve tamir konularını başarılı bir organizasyon ile gerçekleştirmektedir. kombi bakımlarını yılda bir defa müşterilerimize tavsiye etmekteyiz. Bakımı yapılan kombilerin arıza ve problem çıkarma olasılıkları oldukça düşeceğinden kişilerin olmadık zamanlarda kombi arızaları ile uğraşma sorunu da ortadan kalkmış olur.



Kombi Servisi Talep Etmek İçin Yapmanız Gerekenler

Firmamızdan kombi bakımı ve diğer hizmetlerimiz ile ilgili servis talebinde bulunmak için tek yapmanız gereken sitemiz internet sitesinde yer alan telefon numarasından bizimle iletişime geçmek olacaktır. talep ettiğiniz hizmeti, adresi ve telefon numaranızı bırakmanız size ulaşmamız için yeterli olacaktır.



Müşterilerimize Sunduğumuz Diğer Hizmetler

hizmeti veren firmamız bakım hizmeti kategorisinde petek bakım hizmeti de sunmaktadır. Bunun yanı sıra kombi tamiri, petek temizliği, petek tamiri, doğalgaz tesisatının değiştirilmesi gibi hizmetleri de müşterilerimize kaliteli bir şekilde sunmaktayız.

Son Güncelleme: 14.04.2017 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81