A101 Market İndirimlerini A101aktuel.org İle Takip Edin

A101 Market İndirimlerini A101aktuel.org İle Takip Edin

24 Şubat 2017 Cuma 11:27
A101 Market İndirimlerini A101aktuel.org İle Takip Edin
Toplumsal algılarımız değişiyor. Daha çok para verip aldığımız ürünlerin kaliteli olduğuna dönük bir eğilim hayatımızın bir döneminde mutlaka bizi etkisi altına almıştır. Hatta düşük fiyatlı ürünlerin merdiven altı olduğunu dahi düşündüğümüz de olmuştur. Böyle bir ürün üç kuruşa olur mu dediğimiz de olmuştur.

Hala da söyleyebiliriz bunu. Ama bu ezberin bozulma zamanı gelmiştir artık. Bu ezberi bozmak için yapılması gereken bir A101 aktüel edinmektir. Asla olmaz dediğiniz markalarda var olan indirimleri bir arada görünce dudağınız uçuklayabilir. Şimdiden duyulur gibi. Aman Allah’ım… evet aman Allah’ım.

Çünkü iyi olanı sadece ekonomik olanakları yüksek olan insanlar kullanabilir mantığının dışında iyi olana insanın erişim hakkı olduğuna inanan bir anlayışla yaklaşan bir firma bu. Evet A101 marketlerinden bahsediyoruz. Hem kaliteli hem de ekonomik. Şaşırtıcı. Ama gerçek. Dediği slogana denk bir politika izliyor bu firma.

Harcıyorsunuz gerçekten de listeniz tamamlanıyor ama hala cebinizde para ile dönüyorsunuz eve. Birçok alışveriş merkezinde yaşadığınız gibi kredi kartınız sinyal vermiyor limit yetersiz diye. Bazen koca bir liste ile gireriz markete. Ama ancak bir iki kalemi alabilmişizdir. Çünkü denildiği gibi olmadığını kasaya gelmeden anlarız.

Ona göre tedbirli oluruz. Kasa da mahcup olmaktansa almamak daha iyi gibi duruyor. Ama bu markette bu sorunla karşılaşmak zorunda değilsiniz. Listenizde olan ne varsa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
a101aktuel.org sitesini ziyaret edin.
Son Güncelleme: 25.02.2017 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81