İhsanoğlu'nun seçim şarkısı hazır: Ekmeli!

Çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanacağı şarkı dün kamuoyuyla paylaşıldı.

İhsanoğlu'nun seçim şarkısı hazır: Ekmeli!

Çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanacağı şarkı dün kamuoyuyla paylaşıldı.

11 Temmuz 2014 Cuma 10:17
İhsanoğlu'nun seçim  şarkısı hazır: Ekmeli!
Şarkı Erdoğan'ın çok beğendiği ve oy kazandırdığını söylediği Dombra'ya rakip olarak gösterilirken yerel seçimlerde Mustafa Sarıgül'ün kullandığı ‘Zamanı Geldi’ şarkısının müziğiyle de benzerliği dikkat çekti. Şarkı için hazırlanan videoda İhsanoğlu’nun başarılarını gösteren fotoğraflar ile geçmişten günümüze İhsanoğlu için Turgut Özal, Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Demirel, Abdullah Gül’ün söyledikleri övgü dolu sözleri yer alıyor. 
‘YENİDEN İTİBAR İÇİN ADAYIM’
Videoda şarkının ardından İhsanoğlu, hitap ederek şunları söylüyor: “Ben Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayıyım. Bir partinin değil, beş partinin değil; bütün milletin adayıyım. Ben işçilerin, emekçilerin, çiftçilerin, esnafın, sanatkârların, tornacıların şoförlerin, herkesin adayıyım. Ben ülkede huzur, toplumda istikrar, güven, birlik ve dirlik için adayım. Ben Türkiye Cumhuriyeti niteliklerinin kanun hâkimiyetinin, insan haklarının ve demokrasinin korunması için adayım. Ben Türkiye’nin yeniden yurtdışında, uluslararası camiada itibar kazanması için adayım.”  
İŞTE ‘EKMELİ’ İSİMLİ ŞARKININ SÖZLERİ:
Bu ayrılık bitmeli, kibir haset gitmeli, 
Şu mübarek toprağa, sevgi saygı ekmeli 
Biz büyük bir ülkeyiz, bunu herkes bilmeli, 
Şu mübarek toprağa, ilim, irfan ekmeli. 
Gelecekler geliyor, çocuklar hep gülmeli,
Şu mübarek toprağa, barış huzur ekmeli. 
Gençler hazinemizdir, buna kıymet vermeli,
Şu mübarek toprağa, dirlik, birlik ekmeli. 
Ekmeli, ekmeli, ekmeli iyi ekmeli, 
Şu mübarek toprağa, sevgi saygı ekmeli.
 
 

Son Güncelleme: 11.07.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81