Rus turistlerin Mayıs tatili tercihi Türkiye

Rosturizm, Rus vatandaşlarının Mayıs tatilinde Kırım ve Türkiye'ye gideceklerini bildirdi.

Rus turistlerin Mayıs tatili tercihi Türkiye

Rosturizm, Rus vatandaşlarının Mayıs tatilinde Kırım ve Türkiye'ye gideceklerini bildirdi.

21 Mart 2017 Salı 21:24
Rus turistlerin Mayıs  tatili tercihi Türkiye
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) tarafından yapılan açıklamaya göre, erken rezervasyon verileri dikkate alındığında yurt içi destinasyonlar arasında Kırım lider konumda bulunuyor. Piyasanın % 57.7'sini oluşturan Kırım'ı % 29.61 ile Soçi ve % 2.19 ile St. Petersburg takip ediyor.
Gazetem.ru'nun haberine göre Ruslar aynı zamanda tatil için Yaroslavl, Vladimir, Kaliningrad Oblastları, Moskova ve Moskova Oblastı, Kareliya ve Stavropol Krayı ile de ilgileniyorlar.
Yurtdışında ise açık ara farkla Türkiye birinci sırada yer alıyor. Daha sonra Kıbrıs, Yunanistan, İtalya ve Çek Cumhuriyeti geliyor. Rosturizm Başkanı Oleg Safonov, "Mayıs ayının ilk 10 günü içerisinde turist akımının geçen senenin değerini geçeceğini düşünüyoruz. Tur operatörlerinin rezervasyon verileri bu tahminimizi doğruluyor" diye konuştu.
Son Güncelleme: 21.03.2017 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81