Rus turistlere verilen fiyatlar düşük

Anex Tour'un, charter uçuşları sonrası Türkiye'de beş yıldızlı bir otele iki kişilik tur fiyatının 42 bin 500 rubleye düştüğü belirtiliyor.

Rus turistlere verilen fiyatlar düşük

Anex Tour'un, charter uçuşları sonrası Türkiye'de beş yıldızlı bir otele iki kişilik tur fiyatının 42 bin 500 rubleye düştüğü belirtiliyor.

02 Eylül 2016 Cuma 22:48
Rus turistlere verilen fiyatlar düşük
Anex Tour'un, charter uçuşları sonrası Türkiye'de beş yıldızlı bir otele iki kişilik tur fiyatının 42 bin 500 rubleye düştüğü belirtiliyor. Rusya'dan Türkiye'ye charter uçuşlarının yeniden başlamasıyla beraber tur paketi fiyatlarında ciddi düşüş bekleniyor. Uzmanlar bunu öncelikle "tarifeli seferlerin pahalı biletlerinin yerine ucuz charter uçakları kullanılmasına", daha sonra 1 Eylül'de okulların açılması ile birlikte Rusya açısından "ölü sezonun" başlamasına bağlıyor. RBC ajansının haberine göre, Rusya Tur Operatörleri Birliği, charter uçuşlarıyla birlikte Rusya'dan Türkiye'ye bir haftalık uçuş ve otelde "her şey dahil" sistemde en düşük tur fiyatının kişi başı 33 bin rubleye (yaklaşık 500 dolar) düşmesinin beklendiğini açıkladı. Örneğin Anex Tour'un, charter uçuşları sonrası Türkiye'de beş yıldızlı bir otele iki kişilik tur fiyatının 42 bin 500 rubleye düştüğü belirtiliyor. Habere göre Pegas Turistik'te 4 Eylül çıkışlı sekiz gecelik üç yıldızlı tur paketinin iki kişilik fiyatı ise 43 bin ruble. Sletat.ru sitesinin verilerine göre, charter yasağının kalkmasının ardından internette Türkiye turları için yapılan aramaların toplam aramalara oranı yüzde 9,6'dan yüzde 13,1 yükseldi ve böylece Türkiye Tunus'u (yüzde 11,6) geride bırakarak yeniden zirveye oturdu. Rusya Tur Operatörleri Birliği, charter yasağının kalkmasının Türkiye turlarına olan talepte bu sezon çok ciddi bir artışa yol açmasının ise beklenmediğini açıkladı.
Son Güncelleme: 02.09.2016 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81