Peninsula'nın Ukrayna'dan ilk turist kafilesi geldi

Yılın ilk Ukrayna'dan gelen turist kafilesi, Peninsula Grubuna bağlı Adagio Tur ve Ukrayna'lı partneri TPG ile ortak operasyonu ile Antalya'da.

Peninsula'nın Ukrayna'dan ilk turist kafilesi geldi

Yılın ilk Ukrayna'dan gelen turist kafilesi, Peninsula Grubuna bağlı Adagio Tur ve Ukrayna'lı partneri TPG ile ortak operasyonu ile Antalya'da.

06 Mart 2017 Pazartesi 22:55
Peninsula'nın Ukrayna'dan  ilk turist kafilesi geldi

Peninsula Grup, bu yılın Ukrayna'dan gelen ilk turist kafilesini Antalya'da karşıladı. Uçuşların mart ayı itibariyle başlamış olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Peninsula Tours Operasyon Müdürü Erhan Berhan, Türkiye operasyonlarını TPG-Türkiye Markası adı altında yürüteceklerini açıkladı.
Geçen yıl operasyon yapılan Antalya, Bodrum ve Dalaman havalimanlarına ek olarak bu yıl İzmir havalimanını da uçuş programına dahil ettiklerini bildiren Berhan, "TPG Ukrayna'dan Kiev, Odessa, Kharkov, Rovno, Krivoy Rog, Vinnitsa, Zaporoje, Kherson ve Cernivtsi şehirlerinden direkt Türkiye uçuşları düzenleyen tur operatörü konumunda ve 120 bin Ukrayna vatandaşına bu yıl Türkiye'ye tatil amaçlı taşıyacak uçuş planı oluşturdu. 2017-2018 kış sezonu ile birlikte TPG Türkiye uçuşları tüm yıla yayılacak" dedi.
Ukrayna ve Türkiye arasında pasaportsuz ve sadece kimlik kartları ile seyahatin önemli bir gelişme olduğuna dikkat çeken Peninsula Grubu, bu uygulamanın vakit kaybedilmeden tüm Avrupa Birliği ülkelerine de yaygınlaştırılmasının ülkemiz turizminin önündeki önemli bir engeli kaldıracağını ve rakiplerimiz olan İspanya ve Yunanistan gibi AB ülkeleri ile aramızdaki rekabette aleyhimize bir durumun bu sayede bertaraf edileceğinin altını çizdi.
 
Son Güncelleme: 06.03.2017 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81