Altis Golf Resort açıldı

Talip Kahraman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. a ait olan Altis Golf Hotel Resort, 4 yıl aradan sonra kapılarını konuklarına açtı.

Altis Golf Resort açıldı

Talip Kahraman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. a ait olan Altis Golf Hotel Resort, 4 yıl aradan sonra kapılarını konuklarına açtı.

11 Ağustos 2016 Perşembe 22:15
Altis Golf Resort açıldı
Talip Kahraman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. a ait olan Altis Golf Hotel Resort, 4 yıl aradan sonra kapılarını konuklarına açtı. Antalya'nın Belek Ormanları içerisinde 100 dönümlük bir alan üzerine kurulu bulunan Altis Golf Hotel'de açılış nedeniyle geçtiğimiz  aylarda  sade bir kutlama organizasyonu düzenlenmiş ve  kutlama organizasyonuna,  şirket yöneticileri ve turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katılmıştı. Yeni hizmete giren ve  100 bin metre kare alana kurulu olan Altis Golf Hotel,  1 ana bina ve 2 yeni ek binadan  oluşuyor.  Aynı zamanda bin 100 konuğa hizmet verebilecek tesis içerisinde  20 adet villa,  2 kapalı 2 açık yüzme ve 3 yüzme havuzunun yanı sıra 4 kaydıraklı dalga havuzu yer alıyor.

YATIRIMIMIZ SEKTÖRE MORAL OLACAK
Çok zor bir dönemde Antalya'da, özellikle Belek'te turizm sezonunun zor günler geçirdiğini söyleyen Talip Kahraman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Talip Kahraman, "Biz ülkemize her zaman güveniyoruz.  Herkesin yatırım yapmaya korktuğu bir zamanda, biz Antalya'ya yepyeni bir otel kazandırıyoruz. Alanya ilçesinde de grubumuzun önemli yatırımları var. Belek'teki yatırımımızı da diğer otellerimize yaptığımız yatırımlar kadar çok önemsiyoruz. Yatırımımızın sektöre moral ve motivasyon sağlayacağını düşünüyoruz. Ülkemize ve Antalya'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Son Güncelleme: 11.08.2016 22:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81