Alanya'ya İslami tatil köyü açılıyor

Alanya’da faaliyet gösteren Selçuklu Tatil Köyü, 2016 yaz sezonunda yeni işletmesi ile kapılarını açacak.

Alanya'ya İslami tatil köyü açılıyor

Alanya’da faaliyet gösteren Selçuklu Tatil Köyü, 2016 yaz sezonunda yeni işletmesi ile kapılarını açacak.

09 Haziran 2016 Perşembe 21:40
Alanya'ya İslami  tatil köyü açılıyor
Alanya’da faaliyet gösteren Selçuklu Tatil Köyü, 2016 yaz sezonunda yeni işletmesi ile kapılarını açacak. Yaklaşık 600 oda ve 45 bin metrekarelik alandan oluşan Tatil Köyü, İslami konsept ile çalışan Türkiye’nin en büyük tatil köyü olma özelliğini taşıyor. Otelin işletmecisi Uğur Altunkaynak, “Hayata geçirilen aile tatili konseptinin yerli turistler için oldukça önemli. Bu nedenle Selçuklu Tatil Köyü’nü tamamen yenileyerek İslami Otel olarak konumlandırdık.  Muhafazakar kesimin ailece tatil yapma olanaklarının kısıtlı olması nedeniyle Türkiye’nin en büyük İslami oteli, Tatil köyü Projesi altında hizmet vermeye başladı.

İSLAMİ DEĞERLERE GÖRE TATİL KEYFİ
Otelde bay-bayan ayrı kaydırak ve havuzlar, islami usullere göre restoranlar ve aile değerlerine uygun eğlence anlayışına göre düzenlenmiş etkinlikler bulunuyor. Ayrıca otelde şehit ailelerine sunulan ücretsiz tatil olanağının yanı sıra gazi ailelerine, devlet memurlarına ve diyanet mensuplarına  %25 indirimli tatil fırsatı sunuluyor. Selçuklu Tatil Köyü’nde tatil yapmak isteyen aileler, www.selcuklutatilkoyu.com web sitesi üzerinden kendileriyle iletişime geçebilecekler.
Son Güncelleme: 09.06.2016 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81