TÜRKİYE BİZİ KONUŞTU

Süper Lig’in 4. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden ve lig fisktüründe 5. sıraya yükselen Aytemiz Alanyaspor, tüm spor otorotileri tarafından yapılan yorumlarda ligin en başarılı takımları arasında gösterildi.

TÜRKİYE BİZİ KONUŞTU

Süper Lig’in 4. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden ve lig fisktüründe 5. sıraya yükselen Aytemiz Alanyaspor, tüm spor otorotileri tarafından yapılan yorumlarda ligin en başarılı takımları arasında gösterildi.

18 Eylül 2016 Pazar 23:40
TÜRKİYE BİZİ  KONUŞTU
Süper Lig’in 4. haftasında konuk ettiği Trabzonspor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup eden ve lig fisktüründe 5. sıraya yükselen Aytemiz Alanyaspor, tüm spor otorotileri tarafından yapılan yorumlarda ligin en başarılı takımları arasında gösterildi. Alanspor'a övgüler yağarken, taraftar ise maçın başından sonuna kadar yaptıkları tezarühnat ile 3 büyüklerin taraftarlarını aratmadı.

TRABZON BASINI: KABUS GİBİ
Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 gibi net bir skorla yenilen Trabzonspor'da adeta deprem yaşandı. Trabzon basını takımlarını yerden yere vururken, ulusal kanalların yorumlarında ise Alanyaspor takdir edildi, Ersun Yanal ve ekibi ise sert bir dille eleştirildi. Trabzon basını ise hezimeti, ‘Yalan rüzgarı, 'Kabus gibi', 'Rezaletin ikinci perdesi’, 'Balon erken patladı' 'Tarih yazmaya devam!', 'Bunu da yaşattılar',  manşetleri ile okuyucularına duyurdu.

12. FUTBOLCU TARAFTAR
Aytemiz Alanyaspor Süper Lig'e çıktıktan sonra ilk kez evinde maç yaparken, stadı dolduran taraftarlar ise maçın başından sonuna kadar takımlarını var güçleri ile destekledi. 3 büyükler olarak bilinen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın her zaman imrenilen taraftarlarını bile sollayan Alanyaspor'un vefakar ve cefakar taraftarları, adeta takımın 12’nci oyuncusu gibiydi. Taarftarların desteği ile coşan futbolcular Trabzonspor'a gol yağdırdı.

ALANYA'NIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Alanya yıllarca ulusal basında ölüm yolu, turistlere tecavüzler, silahlı yaralama, cinayetler, mafyavari olaylarla anılıyordu. Alanyaspor'un Süper Lig’e çıkması ve art arda aldığı galibeyetlerle Alanya'nın makûs kaderi değişti. Artık Alanya, tüm ulusal basında Alanyaspor ve spora verdiği destekle anılmaya başlandı. Bir takımın, bir şehrin imajını bu derece değiştireceğini kimse ummazken, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, değerli yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların desteği Alanya imajını parlattı.

ALANYA TEK YÜREK OLDU
Sahamızdaki ilk maça Alanya halkı büyük destek verirken, kaymakamından belediye başkanına, oda -dernek başkanlarından, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, turizmcisinden esnafına kadar her kesimden tam destek geldi. Maçın başlamasına bir saat kala stad dolarken adeta Alanya, takımı için tek yürek oldu. Maç başlamadan hemen önce başta Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu olmak üzere birçok taraftarın dua ettiği gözlendi. Maçın sonunda ise herkes birbirine sarılarak galibiyeti kutladı. Galibiyetin mimarı olan futbolcular ise taraftar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Son Güncelleme: 18.09.2016 23:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81