Takımını sırtlıyor

Aytemiz Alanyaspor'un sezon başında son transferi olan Papis Cisse, attığı gollerle takımını sırtlıyor.

Takımını sırtlıyor

Aytemiz Alanyaspor'un sezon başında son transferi olan Papis Cisse, attığı gollerle takımını sırtlıyor.

25 Şubat 2019 Pazartesi 21:05
Takımını sırtlıyor

Sezon başında bedelsiz olarak Çin takımı Luneng'den Aytemiz Alanyaspor'a transfer olan Papis Cisse takımını sırtlıyor. Geldiği günden bu yana önemli işler yapan Senegalli, Alanyaspor'un en golcü ismi olmayı başardı. 4'üncü haftada Göztepe mücadelesinde Bobo'nun yerine oyuna giren ve bugünlerin sinyalini veren Papis Cisse, ilk golünü de Kasımpaşa'ya atmıştı. Tecrübeli golcü ilk onbirde başladığı ilk maçında iki gol atmayı başarmıştı.

130 DAKİKADA 1 GOL
Senegalli oyuncu bugüne kadar Aytemiz Alanyaspor formasıyla 17 lig maçında 11 gol kaydederek takımının başarısında önemli bir yer sahibi oldu. Turuncu yeşilli formayla bu sezon bin 433 dakika sahada kalan Papiss Cisse, hiç asist yapmadı. Papis Cisse, Süper Lig'in ilk yarısında İstanbul'da oynanan mücadelede de Kasımpaşa'ya 2 gol birden atmıştı. 11 gole ulaşan Papis Cisse, bu sezon en çok Kasımpaşa'ya gol attı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81