Saldır Alanya

Ligde kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor bugün saat 19.00'da başlayacak tarihi maçta lider Galatasaray'ı konuk edecek.

Saldır Alanya

Ligde kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor bugün saat 19.00'da başlayacak tarihi maçta lider Galatasaray'ı konuk edecek.

21 Nisan 2018 Cumartesi 00:12
Saldır Alanya

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 30'uncu hafta mücadelesinde bu akşam Galatasaray'ı konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve İsmail Şencan yapacak. İki takım bu maçla birlikte ligde 4'üncü kez karşı karşıya gelecek. Şu ana kadar oynanan 3 maçı da Galatasaray kazanırken turuncu yeşilliler rakibine 3 kez gol atma başarısı gösterirken, kendi ağlarında ise 10 gol gördü. Aytemiz Alanyaspor topladığı 32 puan ile 14'üncü sırada yer alırken, Galatasaray ise haftaya 60 puanla lider girdi. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı bulunan M'Billa Etame kadroda yer almayacak. Galatasaray'da ise kırmızı kart cezalısı Maicon oynayamayacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81