Rize yolcusu

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bu sabah tamamlayarak Rize'ye hareket edecek.

Rize yolcusu

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bu sabah tamamlayarak Rize'ye hareket edecek.

14 Aralık 2018 Cuma 00:56
Rize yolcusu

Aytemiz Alanyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını dün yapılan antrenmanla sürdürdü. Koordineli ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Ardından şut ve kenar organizasyonları çalışan turuncu yeşilliler, antrenmanı duran top çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman taktik oyun çalışmasıyla sona erdi. Sakatlığı bulunan futbolcular Baiano, M’Billa ve Campos antrenmana katılmadı. Turuncu yeşilliler hazırlıklarını bu sabah saat 11.00’da Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 15.00’da Gazipaşa'dan kalkacak özel uçakla Rize’ye gidecek. Aytemiz Alanyaspor ile Çaykur Rizespor daha önce sadece 2 kez karşı karşıya geldi. İlk kez Çaykur Rizespor ile 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de karşılaşan temsilcimiz, oynadığı 2 maçtan da puan çıkaramadı. Alanya'da oynanan ilk maçta turuncu yeşilli takım rakibine 3-2 yenilirken, 2'nci maçtan da Karadeniz temsilcisi 1-0 galip ayrılmıştı. Turuncu yeşilli takımda yarınki maçta sakatlığı bulunan Baiano, M’Billa ve Campos ile kart cezalısı Isaac Sackey forma giyemeyecek. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81