Love şov

Aytemiz Alanyaspor'un 2-0'lık Kardemir Karabükspor galibiyeti ulusal ve yerel basında geniş yer bulurken, haber başlıklarına Brezilyalı yıldız Vagner Love çıkarıldı.

Love şov

Aytemiz Alanyaspor'un 2-0'lık Kardemir Karabükspor galibiyeti ulusal ve yerel basında geniş yer bulurken, haber başlıklarına Brezilyalı yıldız Vagner Love çıkarıldı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 23:15
 Love şov
Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u Vagner Love'un golleriyle 2-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor ulusal ve yerel medyada geniş yer buldu. Gazeteler, maçta 2 gol atarak takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan Brezilyalı yıldız Vagner Love'u başlıklara çıkardı. Turuncu yeşilli takımın 3 puanla döndüğü Karabük maçı sonrası Milliyet Gazetesi 'Alanya'da Love var', Korkusuz Gazetesi 'Vagner Love böyle istedi', Güneş Gazetesi 'I Love Karabük', Hürriyet Akdeniz 'Love şov', Posta Gazetesi 'Alanyaspor'u Love uçurdu' ve Türkiye Gazetesi 'Love'dan sevgilerle' başlıklarını kullandı. Hürriyet Yazı İşleri Müdürü Arif Dezedaroğlu ise köşe yazısında 'Huzurlarınızda Vagner Love' başlığını kullandı.

TAKIM BUGÜN TOPLANIYOR
Karabük'ten altın değerinde 3 puanla dönerek ligde rahat bir nefes alan Aytemiz Alanyaspor, bir günlük iznin ardından pazar günü sahasında oynayacağı Akhisar belediyespor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Turuncu yeşilli takım akşam saatlerinde tesislerde biraraya gelerek ilk çalışmasını saat 18.00'de gerçekleştirecek. Sakatlığı nedeniyle Karabük maçı kadrosunda yer almayan Ismail Aissati ve aynı zamanda kart cezalısı da olan Isaac Sackey'nın de takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Kart cezaları sona eren Donald Guerrier, Daniel Candeias ve Isaac Sackey, pazar günü Oba Stadı'nda oynanacak Akhisar Belediyespor maçında takımdaki yerlerini alabilecek.
Son Güncelleme: 12.12.2016 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81