Kestelspor Adana’da gol olup yağdı

Alanya Kestelspor, deplasmanda karşılaştığı lider Adana 1954 Futbol Kulübü’nü Samet, Hazarhan ve Doğukan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Kestelspor Adana’da gol olup yağdı

Alanya Kestelspor, deplasmanda karşılaştığı lider Adana 1954 Futbol Kulübü’nü Samet, Hazarhan ve Doğukan’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

05 Şubat 2024 Pazartesi 10:10
Kestelspor Adana’da gol olup yağdı

TFF 3. Lig’de 18. hafta karşılaşmaları oynandı. Dördüncü grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Alanya Kestelspor, Tarsus Şehir Stadı’nda grup lideri Adana 1954 Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Maça Kestelspor yönetim kurulu 35 kişiyle çıkarma yaptı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk devresi golsüz eşitlikle geçildi. Maçın 2’nci yarısında sahada Alanya Kestelspor, fırtınası esti.

Konuk ekip Alanya Kestelspor’da gol perdesini 62’nci dakikada Samet Bulut açtı. Geriye düşen ev sahibi ekip oyuncu değişiklikleriyle beraberlik ararken, Alanya Kestelspor, 86’ncı dakikada Hazarhan Karaca ile farkı 2’ye çıkardı. Maçın son dakikalarında skoru korumaya yönelik oyun sergileyen Alanya Kestelspor, uzatma dakikalarında Doğukan Efe ile bir gol daha atarken, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu skorla Alanya Kestelspor, rakibin e karşı ikili averajı eline geçirdi. İki takım arasında ligin ilk yarısında Milli Egemenlik Stadı’nda oynanan maçı Adana temsilcisi 3-1 kazanmıştı.

Kestelspor, puanını 30 yükselterek puan sıralamasında bir basamak daha yukarı çıktı ve 3’üncü basamağa yerleşti. Kestelspor, ligin 19’uncu haftasında 11 Şubat’ta Tokat Belediye Plevnespor’u Milli Egemenlik Stadı’nda konuk edecek. Mücadelede ayrıca Kestelspor’daki yeni transfer Ozan ve Erhan sakatlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81