Kafile özel uçakla gidiyor

Turuncu yeşilli takım buğün saat 15.00’da Gazipaşa'dan özel uçakla Gaziantep’e, buradan da otobüsle Kahramanmaraş’a gidecek.

Kafile özel uçakla gidiyor

Turuncu yeşilli takım buğün saat 15.00’da Gazipaşa'dan özel uçakla Gaziantep’e, buradan da otobüsle Kahramanmaraş’a gidecek.

17 Aralık 2018 Pazartesi 21:06
Kafile özel  uçakla gidiyor

Ziraat Türkiye Kupası 5'nci Turu'nda yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor ile rövanş maçına çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor bugün özel uçakla Gaziantep'e, buradan da karayoluyla Kahramanmaraş'a gidecek. Turuncu yeşilli kulüp taraftarların da kafileyle birlikte özel uçakla deplasmana gidebileceğini açıkladı. Bugün saat 15.00'de Gazipaşa - Alanya Havalimanı'ndan hareket edecek olan özel uçak Gaziantep Havalinamı'na inecek. Kafile buradan karayoluyla Kahramanmaraş'a gidecek. Kafile, 19 Aralık Çarşamba günü oynanacak karşılaşmanın ardından ilk olarak karayoluyla Gaziantep'e gidecek ve buradan saat 19.30'da kalkacak özel uçakla Gazipaşa - Alanya Havalimanı'na dönecek. Özel uçak ücreti, havalimanı transferi, maç bileti ve otel konaklaması dahil olmak üzere toplam 1000 TL olarak belirlendi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81