Filede Efeler Rüzgarı 3-0

Alanya'nın filedeki gururu Brand Group Alanya Belediyespor, Axa Sigorta Efeler Ligi'nde sezonun ikinci yarısına muhteşem bir galibiyetle başladı

Filede Efeler Rüzgarı 3-0

Alanya'nın filedeki gururu Brand Group Alanya Belediyespor, Axa Sigorta Efeler Ligi'nde sezonun ikinci yarısına muhteşem bir galibiyetle başladı

08 Ocak 2024 Pazartesi 11:38
Filede Efeler Rüzgarı 3-0

BRAND Group Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Axa Sigorta Efeler Ligi'nin 14. haftasında Cizre Belediyespor'u ağırladı. Kırmızı beyazlı ekip, Atatürk Spor Salonu'nda cumartesi günü oynanan maçta Cizre Belediyespor'u 3-0'la geçti. Maçın uzatmalara giden ilk setini 28-26 kazanan temsilcimiz, ikinci ve üçüncü setleri de 25-22'lik skorlarla kazanmasını bildi. Alanya Belediyespor birinci ve ikinci sette hiç geri düşmedi. Rakip takım her iki sette de set sonuna doğru zaman zaman başa baş mücadele etse de, kırmızı beyazlılar konuk ekip Cizre'ye puan vermediler. Maçtan 3-0'lık net bir alan Brand Group Alanya Belediyespor, bu galibiyetle 28 puana ulaşarak 4. sıraya yükseldi. Kendisi ile aynı puana sahip Galatasaray'ı averajla geçen kırmızı beyazlı takım, zirve takibini de yakından sürdürdü. Cizre Belediyespor ise 19 puanda kaldı.

BAŞKAN YÜCEL TRİBÜNDEYDİ
Efeler Ligi'nde sezonun ikinci yarısına iyi bir galibiyetle başlayan Brand Group Alanya Belediyespor, tribün desteğini de arkasına aldığı maçta adeta şov yaptı. Mücadeleyi izleyenler arasında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken ile hafta içinde takımın antrenmanını ziyaret ederek maça gelme sözü veren Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu da vardı. Taraftarların, öğrencilerin ve çok sayıda spor severin büyük destek verdiği maçtan galibiyetle ayrılan Brand Group Alanya Belediyespor, sahasında kazanma geleneğini sürdürdü. Maçın ardından soyunma odasına inen Başkan Yücel ile Kulüp Başkanı Mehmet Erken, Başantrenör Serkan Oğuz ve oyuncuları kutladılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81