Emre Beşiktaş'ı istiyor!

Emre Akbaba ile ilgili çıkan transfer haberlerine bir yenisi daha eklendi. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği 'Emre Beşiktaş'ı istiyor' haberi turuncu yeşilli taraftarları üzdü.

Emre Beşiktaş'ı istiyor!

Emre Akbaba ile ilgili çıkan transfer haberlerine bir yenisi daha eklendi. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği 'Emre Beşiktaş'ı istiyor' haberi turuncu yeşilli taraftarları üzdü.

27 Mayıs 2018 Pazar 21:26
Emre Beşiktaş'ı istiyor!

Spor Toto Süper Lig'de 2 sezon geçiren Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba transfer gündeminin gözde ismi oldu. Turuncu yeşilli taraftarların gözbebeği Emre Akbaba için hemen her gün bir tranfser söylentisi çıkıyor. Son çıkan transfer iddiası ise Dogan Haber Ajansı'ndan geldi. Ajans tarafından servis edilen 'Beşiktaş Emre Akbaba'yı, Emre Akbaba da Beşiktaş'ı istiyor' başlıklı haber Alanyasporlu taraftarları üzdü. Emre Akbaba'nın takımdan ayrılmasını istemeyen turuncu yeşilliler, çıkan transfer söylentilerine sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Beşiktaş'ta asıl hedefin Emre Akbaba olduğu belirtilen haberde şu sözlere yer verildi: "Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve tüm dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba ile yakından ilgilenen kulüpler arasında Beşiktaş kadar Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor da bulunuyor. Alanyaspor'un şu an için resmi olmayan ama menajerler tarafından iletilen teklifleri değerlendirmeye aldığı ve mümkün olan en yüksek ücretten Emre'yi satmak istediği ifade edildi. Akdeniz ekibinin ilk etapta takas önerilerine kapalı olduğu ve Emre için masaya sadece para karşılığı oturacağı bildirildi. Genç futbolcunun ise gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğu ve yakın çevresine Beşiktaş'ta oynama isteğini sık sık dile getirdiği de gelen bilgiler arasında. Beşiktaş tarafı içinse Emre Akbaba transferi şu an için zor bir hal aldı. 82 milyon Euro bütçeden yüzde 30-35 oranında kısıtlamaya gitmeyi düşünen Başkan Fikret Orman ve transfer komitesi şu an için bonservisli oyunculara öncelik tanımıyor. Eğer işler başkan Orman ve transfer komitesi üyeleri Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun istediği gibi giderse, o zaman Emre Akbaba için atağa geçilecek." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81