Campos sürprizi

Aytemiz Alanyaspor Djalma Campos ile prenisp anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Campos sürprizi

Aytemiz Alanyaspor Djalma Campos ile prenisp anlaşmasına vardığı iddia edildi.

31 Mayıs 2018 Perşembe 22:06
Campos sürprizi

Aytemiz Alanyaspor'da Hasan Çavuşoğlu'nun yeniden başkan seçilmesiyle birlikte transferde hareketli günler başladı. Aytemiz Alanyaspor, PAOK'ta 2'nci sezonunu yaşayan Djalma Campos ile prensipte anlaşmaya vardı. Aytemiz Alanyaspor yönetimi Angolalı oyuncunun menajeri ve kendisiyle masaya otururken iki tarafın da olumlu ayrılması sonrasında prensip anlaşması tamamlandı. Spor Toto Süper Lig'de transfer döneminin açılması sonrasında tarafların resmi imzaları atacağı öngörülüyor.

 OYNADIĞI TAKIMLAR
1987 doğumlu Dhalma Campos, Portekiz'de Maritimo'nun altyapısında yetişti. Uzun yıllar bu takımda forma giyen Campos 2 sezon da Porto forması giydikten sonra Türkiye'de Kasımpaşa'ya transfer oldu. Atiker Konyaspor ve Gençlerbirliği formaları giyen başarılı futbolcu hızıyla dikkat çekiyor. 31 yaşındaki futbolcu geçen sezon PAOK formasıyla 33 maçta 7 gol kaydetti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81