Büyükşehir otobüs filosuna takviye

Büyükşehir otobüs filosuna takviye

29 Ocak 2024 Pazartesi 10:16
Büyükşehir otobüs filosuna takviye

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi toplu ulaşım için satın aldığı çağdaş ve çevre dostu 12 metrelik, 20 yeni otobüs, toplu ulaşım hatlarında çalışmaya başladı. Toplu ulaşıma Büyükşehir Belediyesi tarafından son 5 ayda 102 yeni otobüs takviyesi yapıldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, taşınanın ve taşıyanın mutlu olduğu bir toplu ulaşım için 12 metrelik, 20 yeni kırmızı otobüs daha katarak araç filosunu güçlendirdi. Antalya ulaşımında son 5 ay içerisinde toplam 102 yeni araç ulaşım hizmet vermeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Nurettin Şengül, vatandaşların taşınması adına önemli bir adım daha attıklarını belirterek, “Toplu taşıma filomuzu artırarak güçlendiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Muhittin Böcek’in söylediği gibi taşınanın ve taşıyanın mutlu olacağı bir sistemle toplu taşıma hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 20 tane 12 metrelik otobüsü ulaşım sisteminde katmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81