Başkan Çavuşoğlu

Alanyaspor'da 2011 yılında başkanlığa getirilen Hasan Çavuşoğlu, tek listeyle gidilen dünkü genel kurulda açık oylama sonucu bir kez daha başkan seçildi.

Başkan Çavuşoğlu

Alanyaspor'da 2011 yılında başkanlığa getirilen Hasan Çavuşoğlu, tek listeyle gidilen dünkü genel kurulda açık oylama sonucu bir kez daha başkan seçildi.

29 Mayıs 2018 Salı 18:17
Başkan Çavuşoğlu

Aytemiz Alanyaspor'un olağan genel kurul toplantısı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) yapıldı. Genel kurula Kaymakam Mustafa Harputlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, eski kulüp başkanları, kamu kurulu amirleri, oda başkanları ve kulüp üyeleri katıldı. Açılış ve yoklama yapılmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Cengiz Aydoğan seçildi. Ardından saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu. Telgraf ve faksların okunmasının ardından protokol konuşmalarına geçildi. 
12-13 PENALTIMIZ VERİLMEDİ
İlk konuşmayı kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu yaptı. kulüp yönetimi ve çalışanlarla el ele ve gönül gönüle vererek geçen yıl olduğu gibi ligi 40 puanla tamamladıklarını belirten Çavuşoğlu, "İyi bir takımımızın olması bizi hep umutlandırdı. Birlik ve beraberlik olması, taraftarlarımızın özellikle son 10 maçta verdiği destekle bir görevi daha tamamlamış olduk" dedi. 

Süper Lig takımında yöneticilik yapmanın kolay olmadığını dile getiren Çavuşoğlu, "7 yıllık dönemimde hiçbir zaman yılmadık. Bu sürede iyi şeyler yapmaya çalıştık. Hata, yanlış mutlaka yaptık ama doğruları daha çok yaptığımızı düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu. 

Ligde son maça kadar heyecan yaşadıklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Bazı maçlarda ummadığımız puan kayıpları yaşadık. Bu maçlardan bazılarını kendi hatamızdan, bazılarını ise hakem hatalarıyla keybettik. Canımız çok yandı. Ligi 50 puanda bitirmemiz gerekiyordu. Özellikle Karabük ve Konya maçlarını almamız gerekiyordu. Sezon boyunca 12-13 penaltımız verilmedi. Sonuç olarak bizler de hata yaptık, hakamler de hata yaptı. Futbolun içinde bunlar var" diye konuştu. 

VAGNER HUZUR BOZMAYA ÇALIŞTI
Ligde kendilerini zorlu bir sürecin beklediğini dile getiren Çavuşoğlu şöyle dedi: "Birlik ve beraberlik içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Alanyaspor'un şehrimizin tanıtımına ve ticaretine neler kazandırdığının bilincinde olmamız gerekiyor. Şehrin dinamikleri bunu çok daha iyi anlasa daha iyi olur. 
Vagner Love Monaco'dan aldığı paranın çok altına bize geldi. Vagner Love hedefine ulaştı. Bizden gitmek istedi. Bir kulüpten gitmek isteyeni tutamazsın. Takımın huzurunu bozmaya çalıştı. Vagner kalsaydı ne getirir, ne götürüdü tartışılır. Neticede 3 milyon 750 bin liraya Vagner'i Beşiktaş'a verdik. Geçen yıl 40 puanla 12'nci sırada ligi bitiriken, bu yıl da 40 puanla 12'nci olduk. 
Biz kulüpte hem paramızı hem zamanımız veriyoruz. Ne yaşadıklarımız biz biliyoruz. 

Alanyaspor'un gelir kaynakları son derece az. Alanyaspor'un sabit gelirlerini artırmalıyız." 
SÜPER LİG FEDAKARLIK İSTER
Ardından kaymakam Mustafa Harputlu kürsüye çıktı. Kaymakam Mustafa Harputlu ise, "Alanyaspor'umuzu yeniden tebrik ediyorum. Güzel bir sezon geçirdi. İnşallah yeni sezonda çok daha başarılı bir sezon geçirecektir. Alanyaspor centilmenliğiyle, sergilediği futbolla, seyircilerinin gösterdiği misafirperverlikle bir marka olmaya başladı. Bunu sağlayan yöneticilere ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Süper Lig'de bir takımı taşımak kolay değil. Fedakarlık gerektirir. Önümüzdeki sezon çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi. 
YÖNETİM 26 KİŞİDEN OLUŞTU
Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço, denetim raporu ve tahmini bütçe okundu. Daha sonra raporların ve yönetim kurulunun ibrasına geçildi. Ardından genel kurul üyelerinden gelen önergeler oylandı. Genel kurul, yeni yönetim kurulu, denetim ve haysiyet divanı seçimiyle sona erdi. Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun 26 kişiden oluşan listesi yapılan açık oylamada göreve seçildi. Bir önceki yönetimde yer alan Ahmet Paşaoğlu
, Nurettin Uludağ
, Erdal Akgün
, Mehmet Has
, Muharrem Göçmenoğulları
 ve Mehmet Yetkin
 yeni yönetimden yer almadı. Yönetimde yer alan yeni isimler ise şöyle: Fatih Göçmenoğulları
, Cevat Şenkardeşler
, Fikret Arık
, Hüseyin Girenes. 

YÖNETİM KURULU

Hasan Çavuşoğlu
Ahmet Pehlivan
Ahmet Saz
Ahmet Söylemez
Ahmet Tuncer

Ali Baki Boz
Bilal Gömeç
Cevat Şenkardeşler
Dilaver Çekiç
Enver Vural
Eray Erdem
Fahri Gürses
Fatih Göçmenoğulları
Fikret Arık
Hüseyin Girenes
Hüseyin Gümrükçüler
Hüseyin Karaman
Kamil Köseoğlu
Mehmet Güler
Mehmet Kuş
Mehmet Uslu
Metin Fahri Özçelik
Muhammet Çetin
Murat Kayacan
Muzaffer Barcın
Nazmi Yüksel

DENETİM KURULU
Hasan Uysal
Hüsnü Topal
Oğuzhan Çavuşoğlu

Son Güncelleme: 29.05.2018 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81