Başkan Çavuşoğlu güven tazeledi

Aytemiz Alanyaspor Olağan Genel Kurulu Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek başkan adayı Hasan Çavuşoğlu’nun listesiyle gidildi. Daha evvel 26 kişinin yer aldığı yönetim kurulunda bu sayı başkanla birlikte 37 kişiye çıkarıldı. Çavuşoğlu kongrede yeniden başkan seçildi.

Başkan Çavuşoğlu güven tazeledi

Aytemiz Alanyaspor Olağan Genel Kurulu Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek başkan adayı Hasan Çavuşoğlu’nun listesiyle gidildi. Daha evvel 26 kişinin yer aldığı yönetim kurulunda bu sayı başkanla birlikte 37 kişiye çıkarıldı. Çavuşoğlu kongrede yeniden başkan seçildi.

09 Haziran 2021 Çarşamba 18:30
Başkan Çavuşoğlu güven tazeledi

Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Hasan Çavuşoğlu konuşmasında şunları söyledi: Süper Lig’de mücadele eden Türkiye’nin tek ilçe takımıyız. İlk 10 haftaya kadar liderliğimizi sürdürdük. Avrupa’ya kadar sesimizi duyurduk. Büyük kulüplere futbolcu verdik. Hatta milli takıma, Avrupa’ya futbolcu yetiştirdik. Hatta antrenör ve teknik adamlarımız büyük takımlarda görev aldı. Bununla gurur duyuyoruz. Alanyaspor'a desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valimiz Ersin Yazıcı, Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamımız Dr. Fatih Ürkmezer, Oba Stadyumu’nu bize en iyi şekilde hazırlayan Alanya Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, Alanyaspor'umuza sponsor olan değerli iş adamlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Süper Lig’de büyük takımlarla mücadele ettik. Alanya'da vatandaşlarımız pandemi öncesi büyük takımları izleme şansı buldu. İnşallah 36 kişilik yeni yönetimde değerli büyüğüm Oktay Cebeci ve çok sevdiğim kader arkadaşım Ahmet Paşaoğlu bu sezon bizimle beraber görev yapacak. Yeni yönetim kurulunun Alanya halkına ve bizlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 YÜCEL: ALANYASPOR İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ
Alanyaspor kongresinde konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de, “Alanyaspor için her şeyi yapmayı hazırız. Alanyaspor bizim kırmızı çizgimiz. Alanyaspor'a tüm Alanya'da yaşayan vatandaşlarımız da katkıda bulunacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Alanyaspor’a seçilecek yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

ÜRKMEZER: ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ise, “Alanyasporun başarısı için elimizden gelen gayreti ve yardımı yapacağız. Burada Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ve yönetimini candan kutluyorum. Süper Lig’de başarılı bir sezon geçirdiler. Biz de Alanya Kaymakamlığı olarak Alanyaspor için elimizi taşın altına koyacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Alanyaspor'a yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 


İŞTE ALANYASPOR YÖNETİMİ:
Alanyaspor Kulüp Başkanı: Hasan Çavuşoğlu 

ASİL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Ahmet Paşaoğlu, Ahmet Pehlivan, Ahmet Saz, Ahmet Söylemez, Ahmet Tuncer, Ali Baki Boz, Bilal Gömeç, Cuma Bozkurt, Cuma Kadıoğlu, Dilaver Çekiç, Enver Vural, Eray Erdem, Fahri Gürses, Fatih Göçmenoğulları, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Hüsamettin Akyüz, Hüseyin Girenes, Hüseyin Gümrükçüler, Hüseyin Karaman, Kamil Köseoğlu, Mehmet Ali Işık, Mehmet Güler, Mehmet Has, Mehmet Kuş, Mehmet Uslu, Metin Kırbıyık, Mevlüt Görücü, Muhammet Çetin, Murat Kayacan, Muzaffer Barcın, Nazmi Yüksel, Nihat Tufan, Oktay Cebeci, Tolga Kavuklu ve Veysi Aladağ seçildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81