Basit oynayın!

Teknik Direktör Sergen Yalçın, dünkü taktik çalışması sırasında hata yapan oyuncularını sık sık uyararak basit oynamaları gerektiğini söyledi.

Basit oynayın!

Teknik Direktör Sergen Yalçın, dünkü taktik çalışması sırasında hata yapan oyuncularını sık sık uyararak basit oynamaları gerektiğini söyledi.

21 Kasım 2018 Çarşamba 21:05
Basit oynayın!

Aytemiz Alanyaspor, Cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını  Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın gözetiminde yapılan antrenman topla ısınma çalışmasıyla başladı. Daha sonra sürat çalışması yapan turuncu yeşilliler, ardından dar alanda oyun ve topa sahip olma çalışmaları yaptı. Antrenman çift kale taktik maçıyla son buldu. Teknik Direktör Sergen Yalçın, taktik çalışması sırasında hata yapan oyuncularını sık sık uyararak basit oynamaları gerektiğini söyledi. Milli takımlardan dönen futbolcular Merih Demiral ve Djalma Campos da antrenmanda yer aldı. Antrenman sonunda ise taraftarlar adına Şimşekler Grubu lideri Fatih Aslan ve Yörükler Grubu lideri Hilmi Güney, teknik direktör Sergen Yalçın’a çiçek vererek, teknik ekip ve futbolculara tatlı ikram etti. Antrenmanı izleyen bir grup taraftar ise futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundu. Turuncu yeşilliler maç hazırlıklarını  saat 16.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 

Son Güncelleme: 21.11.2018 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81