Alanyaspor'un golcülerinden galibiyet değerlendirmesi

Alanyaspor’un başarılı futbolcuları, Kasımpaşa galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor'un golcülerinden galibiyet değerlendirmesi

Alanyaspor’un başarılı futbolcuları, Kasımpaşa galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

25 Ağustos 2019 Pazar 12:02
Alanyaspor'un golcülerinden galibiyet değerlendirmesi

Süper Lig'de Alanyaspor'un Kasımpaşa'yı sahasında 4-1 yendiği maç sonrası turuncu yeşilli takımın başarılı oyuncuları Fabrice N’Sakala, Anastasios Bakasetas ve Papiss Cisse yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

‘DAHA ÇOK ÇALIŞIP DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ’

Başarılı sol bek Fabrice N'Sakala 2'de 2 yapmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek çok çalıştıklarını söyledi. Fabrice, “Milli takım arası olacak daha çok çalışıp daha iyisini yapacağız. Asisti yaptığım için çok mutluyum bu işimizin bir parçası” dedi.

‘MİLLİ TAKIMDA YER ALMAK İSTİYORUM’

Yeni transfer Anastasios Bakasetas Alanyaspor formasıyla ilk resmi golünü atarken, golden önce yaklaşık 20-25 pas yaptıklarını ve güzel bir hazırlanış olduğunu söyledi. Bakasetas “Efe güzel verdi bana bende attım. İkinci yarı güzel performans sergiledik, mutluyum. Alanyaspor'a imza attığım günden beri söylüyorum burası benim için basamak, burada iyi performans sergilemek istiyorum. Milli takımda yer almak istiyorum. Hedefim bundan sonraki hafta maçında iyi oynamak iyi performans sergilemek” diye konuştu.

'TARAFTARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

Alanyaspor’un gol silahı Papiss Cisse ise, ilk yarı Erol hocanın isteklerine bağlı kalamadıklarını, kopuk kopuk oynadıklarını söyledi. Cisse, “İkinci yarı hocamızı dinledik ve maçı galip bitirdik. Sakala'yı bebeğim diye çağırıyorum, bebeğim bana 2 güzel top attı biri sayıldı biri sayılmadı. Umuarım iyi performansına devam eder. Onun verdiği pasla gol atmaktan mutluyum. taraftarlarımız bizi yaz kış destekliyor, bize itici güç oluyorlar. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81