Alanyaspor'u uçuruyor

Spor Toto Süper Lig'de 28 puanla 10'uncu sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor, Sergen Yalçın ile yükselişini sürdürüyor.

Alanyaspor'u uçuruyor

Spor Toto Süper Lig'de 28 puanla 10'uncu sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor, Sergen Yalçın ile yükselişini sürdürüyor.

20 Şubat 2019 Çarşamba 10:14
Alanyaspor'u uçuruyor

Spor Toto Süper Lig'de 28 puanla 10'uncu basamakta bulunan Aytemiz Alanyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile başarılı bir grafik çiziyor. Yalçın, Aytemiz Alanyaspor'da göreve başladıktan sonra takımın başında 10 lig maçına çıktı. 10 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde eden Sergen Yalçın'ın ekibi, 2 maçtan puansız ayrıldı. Turuncu yeşilliler bu 10 karşılaşmada rakip filelere 15 gol gönderirken, kalesinde ise 7 gol gördü. 
TRABZON'A COŞUYOR
Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor maçlarında bir başka oynuyor. 2016-2017 sezonundan bu yana Süper Lig'de mücadele eden temsilcimiz, Trabzonspor ile yaptığı 6 maçın sadece 1'ini kaybetti. Aytemiz Alanyaspor, 4 maçtan galibiyetle ayrılırken, 1 maç da berabere bitti. 

DEĞERLİ 3 PUAN
Teknik Direktör Sergen Yalçın, Trabzonspor maçıyla ilgili çok değerli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Yalçın, "Trabzon gerçekten zor bir deplasman. Şartlar ne olursa olsun, Trabzon her zaman zordur. Çok güzel bir stat yapmışlar. Özellikle maçın 2'nci yarısında iyi mücadele ederek doğru oynadık" dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81