Alanyaspor kupada 4. tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda Alanyaspor, sahasında Belediye Kütahyaspor’u 4-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Alanyaspor kupada 4. tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda Alanyaspor, sahasında Belediye Kütahyaspor’u 4-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

01 Kasım 2023 Çarşamba 15:10
Alanyaspor kupada 4. tura yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur maçında Alanyaspor, 3. Lig ekibi Belediye Kütahyaspor’u Oba Stadı’nda konuk etti. Rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkan Alanyaspor, mücadeleye baskılı bir oyunla, konuk ekip Kütahyaspor ise, savunma ağırlıklı bir oyunla başladı. Maçın ilk bölümünde pozisyonlar bulsada savunmayı aşmakta zornanan Alanyaspor, 27’nci dakikada Emirhan’ın asistinde Pione Sisto ile gol perdesini açtı. 34’üncü dakikada ise Yunus Bahadır’ın asistinde Janvier, farkı 2’ye çıkardı. Konuk ekibin Alanyaspor kalesinde ciddi bir atak yapamadığı ilk yarıda Anderson Silva, devrenin skorunu belirledi ve Alanyaspor, ilk yarısı 3-0 önde kapadı.

İkinci devreye Alanyaspor tek değişiklik, konuk ekip Kütahya ise dört değişiklikle başladı.

Kütahyaspor, 63’üncü dakikada Yekta’nın asistinde Berkant ile maçtaki tek sayısını buldu. Bu devrede rakibine pozisyonlar veren Alanyaspor’da Anderson 80’inci dakikada takımın 4’üncü, kendisinin 2’nci golünü attı. Karşılaşmayı Alanyaspor 4-1 kazandı ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur’a yükseldi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81