Alanyaspor kampı komando kampı gibi

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı

Alanyaspor kampı komando kampı gibi

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı

08 Nisan 2024 Pazartesi 09:36
Alanyaspor kampı komando kampı gibi

TRENDYOL Süper Lig'in 32. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Son haftaların formda ekibi olan temsilcimiz Corendon Alanyaspor, haftanın kapanış mücadelesinde 15 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de lider Galatasaray'ı konuk edecek. Ligin 31. haftasında elde edilen 3-0'lık Gaziantep FK zaferini 4 gün izinle ödüllendiren Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray mesaisini dün başlattı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan idmana ısınma koşusu ile başlayan turuncu yeşilli futbolcular, daha sonra dar alanda pas çalışması yaptılar. Keyifli geçen antrenmanın ikinci bölümünde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Alanyasporlu oyuncular, idmanı şut çalışması ile tamamladılar.


BAYRAMDA İZİN YOK

Corendon Alanyaspor'da tüm camia 15 Nisan'da lider Galatasaray ile oynanacak olan kritik maça odaklandı. Ligde 7 maçlık yenilmezlik serisine ulaşarak kritik bölgeden uzaklaşan ve üst sıralara tırmanan turuncu yeşilli ekip, bayramda izin kullanmayacak. 19 maçtır yenilmeyen lider Galatasaray'ı konuk edeceği vitrin maçına 'tam motivasyon' mottosu ile start veren Alanyaspor, lider Cimbom'a Alanya'da çelme takmayı hedefliyor. Corendon Alanyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına bugün tesislerinde yapacağı antrenmanla hız kesmeden devam edecek. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81