Alanya Bahçeşehir’e rakip yok!

Bahçeşehir Koleji Alanya hafta sonu müsabakalarını namaglûp bitirdi.

Alanya Bahçeşehir’e rakip yok!

Bahçeşehir Koleji Alanya hafta sonu müsabakalarını namaglûp bitirdi.

26 Şubat 2019 Salı 19:26
Alanya Bahçeşehir’e  rakip yok!

Okul sporlarında kazandıkları Antalya şampiyonluklarından sonra hız kesmeyen  Bahçeşehir Koleji Alanya Spor Kulübü voleybol takımları yerel voleybol liglerine de dolu dizgin başladı.  Antalya şampiyonluğu için mücadele eden  Bahçeşehir Koleji Alanya Yıldız Erkekler ve Küçük Erkekler takımı hafta sonu Alanya’da yapılan maçlarının tamamını kazanarak Antalya şampiyonluğu için büyük bir avantaj yakaladı.
Yerel voleybol liginin yanı sıra okul sporları Türkiye şampiyonası müsabakaları içinde Konya ve Burdur’a gidecek olan takımlarımız burada da Türkiye Finalleri için mücadele edecek.

 Bahçeşehir Koleji Alanya Spor Kulübü Voleybol antrenörü Murat Akar, okul sporlarında kazandığımız başarılara kulüp alt yapımızla Türkiye finallerinde de iyi sonuçlar alarak sezonu en iyi noktada tamamlamayı hedeflemekteyiz, dedi.
Bahçeşehir Koleji Alanya Kurucusu ve Bahçeşehir Koleji Alanya Spor Kulübü Başkanı Cihan Baba ise kazanılan başarıların tesadüf olmadığını, uzun süreli bir yatırımın ürünü olduklarını ve başarıların her yıl artarak devam ettiğini, Türk voleyboluna  Bahçeşehir Koleji Alanya olarak büyük katkılar yapmaya devam edecekleri söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81