Zavlak birleştirdi

MHP İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan 4'üncü isim Hacı Mevlüt Zavlak oldu. Zavlak, "Türk tarihinden aldığımız ilham, sorumluluk ve hizmet aşkı ile Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde, MHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Kardeşlerim; hayat kısa, ölüm kesin. Vakti hayırlı işlere harcamak lazım" dedi.

Zavlak birleştirdi

MHP İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan 4'üncü isim Hacı Mevlüt Zavlak oldu. Zavlak, "Türk tarihinden aldığımız ilham, sorumluluk ve hizmet aşkı ile Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde, MHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Kardeşlerim; hayat kısa, ölüm kesin. Vakti hayırlı işlere harcamak lazım" dedi.

08 Ocak 2015 Perşembe 02:00
Zavlak birleştirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı’nın 11 Ocak Pazar günü Alanya Belediye Düğün Salonu’nda yapacağı kongre çoklu yarışa sahne olacak. MHP İlçe Başkanlığı için Şefik Bahçe, Hilmi Er ve Yücel Apaydın'ın ardından Hacı Mevlüt Zavlak da adaylığını dün ilan etti. Adaylık açıklamasına diğer başkan adayları Şefik Bahçe, Hilmi Er, Yücel Apaydın'ın yanı sıra Hacı Mevlüt Zavlak'ın babası Ali Zavlak, MHP'li meclis üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı. Adaylık açıklaması öncesinde Cuma Pazarı içerisinde bulunan İlçe Teşkilat binası önünde Zavlak ve ekibi partilileri karşıladı.
"BEN ADAY OLABİLİRİM"
MHP İlçe Örgüt Binası toplantı salonunu dolduran kalabalığa ilk olarak MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar seslendi. Uyar, diğer 3 adayın MHP'nin 3 yılını yönetmeye talip olduklarını hatırlatarak, "Bugün de değerli kardeşimiz, ülküdaşımız, yönetim kurulundan arkadaşımız Sayın Mevlüt Zavlak, döneme talip olduğunu açıklayacak. Ben kendisini tebrik ediyorum. Niyetinin kendisine, ailesine, çevresine, Alanya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eğer önümüzde sürpriz başka bir aday çıkmazsa bu 4 arkadaşımız 11 Ocak 2014 Pazar günü yapacağımız bana göre bir şenlik, partimizin bir düğünü olan olağan kongrede yarışacaklar. Ben o günün Alanya’mız için partimiz için yeni bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum. O günün coşkusunu 2015 seçimleri için bir işaret olacağını düşünüyorum. 4 adayımızda da görüldüğü gibi bir neşe, huzur, birlik ve kardeşlik duyguları içerisinde kongremizin gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi. Sürpriz aday bekliyor musunuz? Sorusuna Uyar, esprili bir şekilde "Ben olabilirim mesela" diye yanıt verdi.
"KONGREMİZ BİR ŞÖLEN HAVASINDA GEÇSİN"
MHP'nin mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Zavlak, Pazar günü yapılacak ilçe kongresinin bir başkanlık yarışı olmaktan öte, teşkilatın birlik ve beraberliğinin ve çalışma azminin sergilendiği bir şölen havasında geçmesini temenni ettiğini söyledi. Zavlak, "Bizlere Selçuklu’dan miras, Osmanlı'dan emanet kalan, Türkiye’nin göz bebeği Alanya’mızın merkezinden köylerine kadar, ekip arkadaşlarımızla göstereceğimiz mücadele, şanlı tarihimize olan vefamızın gereğidir. Burada bulunan, bulunamayan, bu davaya karşılıksız hizmet etmiş, bütün ülküdaşlarıma ve dava büyüklerime, şahsım ve ekibim adına yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.
"YOL ÇETİN, VAKİT DAR, YÜK AĞIRDIR"
Zavlak konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaklaşan genel seçimler öncesinde, yol çetin, vakit dar, yük ağırdır. Bu sebepten ötürü, MHP kadrolarında, liyakatli, güçlü ve dik duruşlu insanların seçilmesi gerekir. Son yerel seçimlerde Alanya halkının, partimize gösterdiği güvenin ve verdiği görevin farkındayız. Ekibimle birlikte bu görevi eksiksiz yerine getireceğimize ve daha nice hizmet yarışlarından birinci çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Değerli dava arkadaşlarım, Türk tarihinden aldığımız ilham, sorumluluk ve hizmet aşkı ile Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde, MHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Kardeşlerim; hayat kısa, ölüm kesin. Vakti hayırlı işlere harcamak lazım. Allah’a emanet olun."
 
Zavlak adaylık açıklamasının ardından babasının elini öperek hayır duasını aldı.
 
Son Güncelleme: 08.01.2015 02:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81