Yılmaz, İstanbul’da  İmamoğlu için çalıştı

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul'a gitti. Belediye Başkanı Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için 3 günlük seçim çalışmasına katıldı.

Yılmaz, İstanbul’da  İmamoğlu için çalıştı

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 23 Haziran seçimleri öncesi İstanbul'a gitti. Belediye Başkanı Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için 3 günlük seçim çalışmasına katıldı.

16 Haziran 2019 Pazar 23:47
Yılmaz, İstanbul’da  İmamoğlu için çalıştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için Şişli CHP İlçe Örgütü'nün seçim çalışmasına katılan Başkan Yılmaz, İmamoğlu'na destek olmak, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Başkan Mehmet Ali Yılmaz, bu kapsamda CHP Milletvekilleri Yüksel Mansur Kılıç, Murat Emir, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, parti meclisi üyesi Semra Dinçer ve partililerle CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek istedi. CHP heyeti, Şişli’de bulunan Darülaceze’de kalan yaşlıları ziyaret ederek, gönüllerini aldı. Hobi atölyelerinde yaptıkları çalışmaları görme fırsatı buldu. 
YILMAZ ŞİŞLİ'DE OY İSTEDİ

Gün boyu Şişli’de ziyaretlerini sürdüren Başkan Yılmaz, 23 Haziran'da İstanbul'da yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu için destek istedi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 23 Haziran’da tüm Türkiye’ye yaz geleceğini söyleyerek, “Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul’dayım. Partimizin milletvekilleri Sayın Yüksel Mansur Kılıç, Murat Emir, Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer Keskin, parti meclisi üyemiz Sayın Semra Dinçer ve partililerimiz ile birlikte Şişli ilçesinde çalışmalar yaptık. 23 Haziran'da İstanbul'da yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Sayın Ekrem İmamoğlu’na destek istedik. İstanbul’da gördüğüm hava çok güzel. İnsanların yüzü gülüyor. Herkes 23 Haziran seçimlerinden umutla bahsediyor. Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Buradaki insanlarda inanmış. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.
SEÇMENLERE ULAŞIM DESTEĞİ
CHP Gazipaşa İlçe Örgütü'nün, ilçede bulunan ancak İstanbul'da oy kullanacak kişiler içinde girişimleri olduğunu anlatan Başkan Yılmaz, "CHP olarak Antalya'da bulunan İstanbul seçmenlerine ulaşım desteği sağlıyoruz. Bu anlamda Gazipaşa'da bulunan hemşerilerimiz de meraklanmasın, İlçe Örgütümüz o kişiler için gerekli çalışmayı yapacak. Partiye başvuru yapan herkes İstanbul'a götürülecek. 23 Haziran'da her şey çok güzel olacak" diye konuştu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81