Vatan Partisi önseçim yapacak

Vatan Partisi önseçime gidiyor CHP’nin 29 Mart’ta yapacağı önseçimden bir hafta sonra Vatan Partisi de önseçim yapma kararı aldı.

Vatan Partisi önseçim yapacak

Vatan Partisi önseçime gidiyor CHP’nin 29 Mart’ta yapacağı önseçimden bir hafta sonra Vatan Partisi de önseçim yapma kararı aldı.

26 Mart 2015 Perşembe 04:30
Vatan Partisi önseçim yapacak
Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, hem ülke gündemini değerlendirdi, hem de yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi seçmene önemli uyarılarda bulundu. “Ortalık toz duman” diyen Kurtoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’ne kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler hedef yoksunu olunca adaylar da buna uymak zorunda kalıyor. Siyasi partilerin milletin aşını, işini, ekmeğini ilgilendiren ekonomik açılımları yok. Türkiye’nin varlığını ilgilendiren bölücü terör ve açılım konusunda söyleyecek tek bir sözleri yok. Vatan Partisi, söylem ve eylemleriyle açıkladığı hedefleri gerçekleştirecek tüm adaylarını Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 5 Nisan tarihinde il ve ilçe teşkilatlarında yapacağı önseçimle belirleyecek. 
 
‘SEÇİM ÖNCESİ İKİ HEDEFİMİZ VAR’ 
Vatan Partisi olarak önümüze iki hedef koyduk. Birincisi, vatanın bütünlüğünü sağlamak, ikincisi, üretim ekonomisini kurmak. Vatan bütünlüğümüzün karşısındaki güçler, bölücüleri destekleyen ABD ve onun taşeronu durumunda olan PKK’dır. AKP’nin suç ortağı PKK’yı büyütenler, ABD emperyalizminin vatanı bölme planına hizmet ediyor. Sivil PKK olan HDP’ye destek kampanyası yürütenler, AKP’den kurtulma adına ABD’nin ve AKP’nin tuzağına düşüyor. Burada vatandaş AKP’nin her seçim öncesi yaptığı kurnazlığı iyi görmek zorundadır. Hepimizin gördüğü gibi AKP, PKK’yı CHP’nin kucağına bırakarak, seçmenin gözünde bölücülüğe karşı bir konum işgal etmeye çalışıyor. 
 
‘AKP RESMEN OY AVCILIĞI YAPIYOR’ 
Açılımın başı olan Tayyip Erdoğan ‘Kürt sorunu yok’ diyerek oy avcılığına çıkıyor. CHP ise AKP’nin verdiği bölücü açılım görevini canla başla yapıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar vatanımızı bölemeyecekler, üreten Türkiye’nin kurulmasını önleyemeyecekler. Vatan Partisi’nin vatanımızı savunmada gösterdiği kararlı tutum bölücüleri bölünmeye itmektedir. Seçim dönemine ilişkin, başta bölücü terör olmak üzere ülkemizle ilgili konuları içeren bir konferans düzenledik. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Atilla Uğur’un konuşmacı olarak katılacağı konferans yarın saat 19.00’da Cuma Pazarı Belediye Düğün Salonu’nda yapılacaktır. Konferansımıza tüm Alanya halkı davetlidir" dedi.
 
Son Güncelleme: 26.03.2015 04:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81