Uyar'dan Yücel'e ziyaret

MHP Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar ve beraberindeki heyet, dün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.

Uyar'dan Yücel'e ziyaret

MHP Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar ve beraberindeki heyet, dün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.

05 Mayıs 2015 Salı 01:04
Uyar'dan Yücel'e ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, beraberinde MHP Eski milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve ilçe yönetimi ile beraber Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Uyar, yaptığı çalışmalardan bahsederken Başkan Yücel ise, kendi partisinin adayı olan Uyar'a milletvekilliği yolunda her türlü desteği vereceklerini söyledi. MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, belediye ziyaretinin ardından aynı ekip ile Alanya'da Atatürk Caddesi üzerinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaflardan destek istedi. Kendisini tanımayanın olmadığı esnaflarla sohbet eden Uyar, "Beni zaten biliyorsunuz. Ben de sizleri tanıyorum. Sizlerin dertlerini, sıkıntılarını iyi biliyorum. Ben Cafer Hoca, sizden birisiyim. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun, siyasi görüşünüz ne olursa olsun bu sefer Cafer Hocanıza destek verin. Ankara'da sizin sesinizin daha gür çıkmasını sağlayayım. Torosların sesinin Cafer Hoca ile daha gür çıkacağına inanıyorum" dedi. Atatürk Caddesi üzerindeki bütün işyerlerini ziyaret edip esnaflar ile bir araya gelen Uyar, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi.
 

Son Güncelleme: 05.05.2015 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81