Toklu, halkın taleplerini dinledi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Halk Günü’nde vatandaşlar buluştu.

Toklu, halkın taleplerini dinledi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Halk Günü’nde vatandaşlar buluştu.

05 Temmuz 2019 Cuma 21:35
Toklu, halkın taleplerini dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, her hafta Cuma günü ilçe teşkilat binasında halk günü düzenleyeceklerini ve vatandaşlarla buluşacaklarını söylemişti. Bugün Halk Günü’nün gerçekleştirildi. Sabah saat 09.00 ile 17.00 arası parti binasında olan Başkan Toklu, vatandaşlar ile tek tek görüşerek hasbihal etti. 

ZİYARETÇİ AKINI

Vatandaşlar Halk Günü’ne yoğun bir ilgi gösterdiler. Yüzlerce partili ve partisiz vatandaş teşkilat binasına gelerek Başkan Toklu’yu ziyaret ettiler. Başkan Toklu, “Geçtiğimiz aylarda Halk Günü uygulamamızı başlatmıştık. Gerçekten beklediğimizden bile daha yoğun bir katılım oluyor. Birçok vatandaş ziyaretimize gelerek bizleri şereflendirdiler. Halk Günümüze yoğun bir ilgi olması bizleri mutlu etti. Her Cuma düzenleyeceğimiz Halk Günü ile vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz.” dedi - Mert CANTÜRK

Son Güncelleme: 06.07.2019 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81