Toklu Ankara’da eğitim için destek istedi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara’daki ziyaretlerine bugün de devam etti. Toklu Ankara’da Milli Eğitim Bakanı Yusuf tekin ile bir araya geldi.

Toklu Ankara’da eğitim için destek istedi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Ankara’daki ziyaretlerine bugün de devam etti. Toklu Ankara’da Milli Eğitim Bakanı Yusuf tekin ile bir araya geldi.

14 Temmuz 2023 Cuma 11:21
Toklu Ankara’da eğitim için destek istedi

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, Ankara temasları kapsamında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir araya gelerek eğitim zirvesi gerçekleştirdi. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa etmek için çalıştıklarını belirten Başkan Toklu; “Milli Eğitim Bakanımız Sn. Yusuf Tekin’i, Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Köse, Sn. Tuba Vural Çokal, Sn. Atay Uslu, Sn. Kemal Çelik ve Sn. İbrahim Ethem Taş ile birlikte ziyaret ettik. Alanya’mızda devam eden eğitim yatırımlarımızı konuşup, eğitim alanında yatırım planına alınması gereken yeni yatırım taleplerimizi Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin’e ilettik. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Türkiye Yüzyılı vizyonunu hep birlikte inşa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın eğitim-öğretim hayatlarını başarılı ve verimli bir şekilde sürdürebilmelerine önem veriyoruz. Artan nüfus ile birlikte öğrencilerimize yeni eğitim yuvaları kazandırmak için girişimlerimizi sürdürüyor, bu doğrultuda Alanya’mızın eğitim altyapısını güçlendirmek için çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Devletimizin tüm imkanlarını öğrencilerimiz için seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

Alanya’nın eğitim yatırımlarıyla alakalı oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Toklu, “Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin ile Alanya’mızın eğitim yatırımlarını görüşerek oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu vesileyle Sayın Bakanımıza şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81