Takavut: ASAT ücret almasın

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Demirtaş Mahallesi'nde arıtma ve kanalizasyon sistemi olmadığından dolayı vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.

Takavut: ASAT ücret almasın

CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Demirtaş Mahallesi'nde arıtma ve kanalizasyon sistemi olmadığından dolayı vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 19:50
 Takavut: ASAT ücret almasın
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Demirtaş Mahallesi'nde arıtma ve kanalizasyon sistemi olmadığından dolayı vatandaşların mağdur olduğunu söyledi. ASAT'ın fosseptik çukurunu çekmek için vatandaşlardan 140 TL ücret aldığını belirten Takavut, "Vatandaşlarımıza bu para pahalı geliyor. Bu işlemden ücret alınmamasını talep ediyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasında yapılan toplantının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ali Takavut, "Önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen canlı bomba saldırısı sonucunda hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet ve yararlılara da acil şifalar diledi. Terörün her zaman karşısında olduklarını söyleyen Başkan Takavut, "Biliyorsunuz Atatürk Yurtta Sulh, Cihanda Sulh demiş. Atatürk'ün bu söylemini hayata geçirmek için şuanda en fazla ihtiyaç duyduğumuz dönem. Artık etrafımız kan gölüne dönmüş. Ülke içerisinde her taraf perişan. İsrail ile yapılan anlaşma ve Rusya ile ilgili özür mektubu turizmcilerin yüreğine bir nebzede olsa su serpmişti ama önceki gün yaşanan bombalı saldırının ardından tekrar rezervasyon iptalleri başladı." diye konuştu.

'ÜCRETİ YERİNDE ALSINLAR'
Demirtaş Mahallesi'nin arıtma ve kanalizasyon konusuyla ilgili de konuşan Takavut, "Demirtaş'ta arıtma ve kanalizasyon sistemi yok. Fosseptik çukurları var. Bu çukurlar taşıyor ve vatandaşlarımızda bu sorunu ASAT'a bildiriyor. ASAT 140 TL para yatırtıyor, makbuzunu kestirtiyor ve vidanjör gönderiyor. Giden vidanjörler bir seferde oradaki fosseptik çukurunu temizleyemiyor. İkinci bir vidanjörle çekilebilmesi için vatandaş tekrar Alanya'ya geliyor. Tekrar makbuz kestiriyor, tekrar Demirtaş'a dönerek ikinci seferi çektirmeye çalışıyor. Vatandaşların bu yol zahmetinden kurtarılması için ASAT'ta ki görevlileri göreve davet ediyorum. Giden o vidanjördeki arkadaşlara birer makbuz versinler, o fosseptiklerin tamamı temizleninceye kadar ücretini orada alsınlar "dedi.

VATANDAŞLAR 140 TL'Yİ ÖDEYEMİYOR
Vatandaşlara 140 TL'lik ücretinde pahalı geldiğini belirten Takavut, "Burada kanalizasyon ve arıtma sisteminin olmadığı bu mahallede, fossetik çukarlarının temizlenmesinden ücret alınmamasını talep ediyoruz. Yetkililer buna bir çözüm bulur. Acilen Demirtal mahallemize de kanalizasyon ve arıtma sistemininde yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 29.06.2016 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81