REFERANDUM İDDİASI

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, karşılaştıkları bir ortamda siyasi atışma yaptılar.

REFERANDUM İDDİASI

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, karşılaştıkları bir ortamda siyasi atışma yaptılar.

01 Mart 2017 Çarşamba 23:42
REFERANDUM  İDDİASI
Takavut, Alanya'da hayır çıkacak. Bunda da oldukça iddialıyım. Mustafa Başkanın da varsa bir iddiası hodri meydan" dedi. Bunun üzerine Berberoğlu ise, "Ali Başkanım hep gürler de hiç yağmaz" cevabını verdi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum için tüm partiler Alanya'da çalışmalarını hızlandırırdı. Dün çalışmalara başlamadan önce Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Cuma Pazarı'nda bulunan Çarşı Lokantası'nda karşılaştı. Birlikte oturup çay içerek yapılacak olan referandum üzerine sohbet eden ikili birbirilerine karşı iddialı sözlerde de bulundular.
BERBEROĞLU: VATANDAŞI GÖRÜNCE GERİ DÖNERSİNİZ
Ak Parti İlçe Başkanı Berberoğlu, Alanya'nın her zaman gereğini yapacağını belirterek: "Ali Başkan Alanya'da hayır çıkacak diyor ama siz yola öyle başlarsınız ama sonra milletle karşılaşınca geri dönersiniz. Siz 15 gündür sahadasınız başkanım. Bizler yıllardan beri sahadayız. Alanya'da Ak Parti kurulduğundan bugüne kadar her zaman için sandıktan oyunu arttırarak çıkmıştır. Bu milletin aldığı hizmetlerin karşılığıdır. Ak Parti gerçekten Alanya'da cumhuriyet tarihinde Alanya'ya yapılmamış hizmetleri yapmıştır. O yüzden de vatandaşlar bunu sandıkta değerlendirir. Siyasetçinin karnesini vatandaş sandıkta verir. Bunu da  son seçimde Alanya'da yüzde 50 oy alarak değerlendirdi vatandaşlarımız. Benim Ali Başkandan tek ricam vatandaşı aydınlatsınlar. Niye hayır dediklerini söylesinler. Sadece karanlık, bilgi kirliliği yaratıp, vatandaşa tek adam falan diye şey yapmasınlar. Anayasa değişikliğindeki 18 maddeyi ne getirip götürdüğünü anlatsınlar. Çünkü biz neden evet demesi gerektiğini bu şekilde anlatıyoruz. 16 Nisan'a kadar başkanımda çalışacak. Bizde çalışacağız. Vatandaşımızda gereğini yapacaktır" dedi.
'BİRBİRİMİZİ ÖRSELEMEYELİM'
CHP İlçe Başkanı Ali Takavut ise, "Bunun bir siyasi parti çalışması olmadığını hepimizin bilmesi gerekir. Burada siyasi çalışma yok. Burada ülkenin geleceği oylanacak. Biz çalışmalarımızı siyasi bir parti olarak yapmıyoruz. Asla öyle bir çalışmamız yok. Biz çalışmalarımızı ülkenin geleceğinin oylanması üzerine yapıyoruz. 18 maddenin tamamını  vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Hiç bir bilgi kirliliği yapmıyoruz. Bizim amacımız ülkenin geleceği. Günü kurtarmak değil. Bizler Alanya'da siyaset yapıyoruz. Bakınız burada geldik sohbet ediyoruz. Bu güzel atmosferi beraberce götürmek ve herkes kendi kulvarında kendine göre evet veya hayır’ı anlatmalı. Biz hayır’ı en iyi şekilde anlattığımıza inanıyoruz. Bunun yansımasını sandıkta göreceğiz. Alanya bu konuda da kararını vermiş gibi görünüyor. Benim başkanımdan tek ricam birbirimizi örselemeden, birbirimizin onuru ve şerefiyle oynamadan çok düzeyli bir çalışma yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
TAKAVUT: HODRİ MEYDAN
Basın mensuplarının referandum da evet mi? hayır mı? Çıkacak sorusuyla ilgili de cevap veren Takavut, "Hayır çıkacak. Bunda da oldukça iddialıyım. Mustafa Başkanın da varsa bir iddiası hodri meydan" dedi.
TAKIM ELBİSESİNE İDDİAYA GİRDİLER
Berberoğlu'da Takavut'un bu sözleri üzerine, "Ali Başkanım hep gürler de hiç yağmaz. Biz 16 Nisan akşamı gerçekten büyük bir reform gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. Berberoğlu referandum sonucunun 'Evet' çıkacağından emin olduğunu söyledi. Bu duruma itiraz eden Takavut sonucun 'Hayır' olacağını iddia etti. İddiaya girmeye karar veren ikili takım elbisesine iddiaya girdiler. - Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 01.03.2017 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81