Okul sorununa Çelik el attı

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kargıcak Mahallesi’ndeki okul sorununu çözdü.

Okul sorununa Çelik el attı

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kargıcak Mahallesi’ndeki okul sorununu çözdü.

26 Haziran 2019 Çarşamba 09:30
Okul sorununa Çelik el attı


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dışişleri Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya’nın eğitim sorununu tek tek çözüyor. 4 yıllık siyasi hayatında Alanya’nın birçok mahallesindeki okul problemini çözerek, öğrencilere daha iyi bir eğitim verilmesini sağlayan Milletvekili Çelik, 8 milyon 500 bin TL ödenekle Kargıcak’a 24 derslikli bir okul inşa ettirdi. Milletvekili Sena Nur Çelik’in inşa ettirdiği 24 derslikli okulun 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde Kargıcak Ortaokulu olarak eğitime hizmet vereceği bildirildi.

MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ
Mahallesindeki eğitim sorununu çözdüren AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’e teşekkür eden Kargıcak Muhtarı Muammer Asiltürk, “Mahalleme kim bir çivi çakıyor, bir sorunumuzu da çözüyorsa bizler ona her zaman teşekkür ederiz. Milletvekilimiz sağolsun Kargıcak’ın okul sorununu çözdü. Bu anlamda kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81