Öğrenciler için yarışa girdiler

AK Parti ile MHP, Alanya'ya gelecek üniversite öğrencilerini yakın markaja aldı, CHP'den ise henüz bir çalışma yapmadı.

Öğrenciler için yarışa girdiler

AK Parti ile MHP, Alanya'ya gelecek üniversite öğrencilerini yakın markaja aldı, CHP'den ise henüz bir çalışma yapmadı.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 05:52
Öğrenciler için yarışa girdiler
AK Parti ile MHP, Alanya'ya gelecek üniversite öğrencilerini yakın markaja aldı, CHP'den ise henüz bir çalışma yapmadı. MHP'nin Gençlik Kolları olarak anılan Ülkü Ocakları, üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte kayıt amacıyla Alanya'ya gelen öğrenciler için kollarını sıvadı. Alanya Otogarı'nda stant açan Ülkü Ocakları, hatta bir adım öne geçip öğrenciler için fakülteye ücretsiz servis kaldırma kararı aldı. Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, "Üniversite tercihleri Alanya olan öğrencilerimize yardımcı olmak için şehrin muhtelif yerlerine stantlar kurduk. Üniversite kaydı için otobüsle gelen öğrencilerimiz için Otogar'da fakülteye ücretsiz servisimiz de var. Alanya'ya gelen üniversiteli gençler, ayrıntılı bilgiyi Otogar'da görevli arkadaşlarımızdan öğrenebilir" diye konuştu.
 
IŞIK: KARDEŞLERİMİZ YANLIZ DEĞİL
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı'na bağlı Gençlik Kolları bünyesinde faaliyet gösteren ÜniAk İlçe Başkanlığı'da Alanya'ya gelen öğrenciler için kollarını sıvadı. Alanya Otogarı'nda stant açan ÜniAk İlçe Başkanlığı, çiçeği burnunda üniversiteli gençlere yardımcı olmak için stantlarda bilgi vermeye başladı. Bir değerlendirme yapan Alanya ÜniAk Başkanı Yılmaz İçmen, "Alanya'ya yeni gelen üniversiteli kardeşlerimizi karşılamak ve yardımcı olmak için AKP Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı olarak biz hazırız, Alanya Otogarı'ndayız" dedi. ÜniAk'ı bu çalışmasında yalnız bırakmayan AKP Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ise bir açıklama yaptı. Işık, "Alanya'ya üniversite eğitimi için gelen kardeşlerimizi karşılamak için Üniversite Birimi ile Otogar ve ALKÜ'nün Kestel'deki İşletme Fakültesi'nde kurduğumuz stantlarımızda bekliyoruz. Gurbete gelen kardeşlerimiz yalnız değil, biz buradayız" dedi.
Son Güncelleme: 17.08.2016 05:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81