Mustafa Toklu’dan yoğun hafta sonu mesaisi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, yoğun mesaisine bu haftasonu da devam etti.

Mustafa Toklu’dan yoğun hafta sonu mesaisi

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, yoğun mesaisine bu haftasonu da devam etti.

12 Haziran 2023 Pazartesi 15:06
Mustafa Toklu’dan yoğun hafta sonu mesaisi

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu haftasonu yoğun mesai harcadı. Alanya merkezinin yanı sıra civar mahallelerde düğün, nişan, mevlid, taziye ve çeşitli programlara katılan Toklu ve ekibi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.


Başkan Toklu ve ekibi hayırlı işlerde vatandaşları yalnız bırakmıyor. Genç çiftlerin düğünlerine katılan, her davete icabet etmeye çalışan Başkan Toklu ve ekibi bu haftasonu da mutluluklara ortak olmayı sürdürdü. Alanya Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti iş birliğinde düzenlenen ‘Alanya Genç Kalemler Projesi’nde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Başkan Toklu, öğrencilere başarılarının devamını diledi. Ardından hayırsever Hacıkadiroğlu ailesinin, ALKÜ Cikcilli Yerleşkesi’ ne bağışlarıyla yaptıracakları ALKÜ Faika Hacıkadiroğlu Merkezi Araştırma Laboratuvarı’nın temel atma törenine katıldı.

Başkan Toklu’nun yoğun Alanya mesaisi Pazar günü de devam etti. Toklu, her katıldığı programda ve davette vatandaşlar tarafından ilgiyle ve güler yüzle karşılandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81