MHP'de kalabalık bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Kurban Bayram'ı vesilesiyle bir araya geldi.

MHP'de kalabalık bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Kurban Bayram'ı vesilesiyle bir araya geldi.

15 Eylül 2016 Perşembe 23:43
MHP'de kalabalık bayramlaşma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı, Kurban Bayram'ı vesilesiyle bir araya geldi. En kalabalık bayramlaşmanın yapıldığı teşkilatlardan birisi olan MHP'de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de katıldığı programa ilgi çok büyük oldu. Bayramlaşma programına İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğn ve yönetimi eksiksiz katılırken, Antalya eski Milletvekili Hüseyin Yıldız, Tarkan Akıllı, Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, MHP Alanya eski İlçe Başkanı Hilmi Er, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur'un yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

'GÜZEL BİR BAYRAM DİLİYORUM'
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bayramla ilgili değerlendirmesinde, "Bir bayramda daha bir aradayız. Bayramlar dostlukların sürdüğü dargınların barıştığı önemli günlerdir. Bizler de hep beraber olmanın sevinci içindeyiz. Bundan sonraki bayramları umarız ki daha mutlu geçiririz. Tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah tüm halkımız güzel bir bayram geçirir" dedi. 

'BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ'
Bayramlaşma töreninde bir değerlendirme yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayramın özellikle Van'da yaşanan vahim saldırıdan dolayı buruk geçtiğini belirtti. Yücel "Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlı olsun. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Van'da olan saldırıları da kınıyoruz. Tüm İslam alemi bayrama buruk girdi. Bayram herkes için hayırlara vesile olsun" dedi.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN TÜRKDOĞAN'A HAYIRLI OLSUN
MHP'nin bayramlaşma programına ayrıca Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'da protokol bayramlaşmasına geçmeden önce uğradı. Yeni göreve gelen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a hayırlı olsun temennisinde bulunan Bakan Çavuşoğlu ayrıca Türkdoğan nezdinde tüm teşkilatında bayramını kutladı.

- Mert CANTÜRK
 
Son Güncelleme: 15.09.2016 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81