MHP Alanya'da kongre heyecanı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Tek listenin olacağı kongre saat 10.00'da başlayacak

MHP Alanya'da kongre heyecanı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Tek listenin olacağı kongre saat 10.00'da başlayacak

25 Eylül 2020 Cuma 22:15
MHP Alanya'da kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı'nda kongre heyecanı yaşanıyor. İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın başkanlığında tek listeyle yapılacak kongre Pazar günü Zimbitlik Mevkii’ndeki Atatürk Spor Salonu'nda sabah saat 10.00'da başlayacak. Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm hazırlıkların yapıldığını ifade eden İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “İstikbal için birlik, istiklal için dirlik, kazanan Türkiye olacak şiarıyla Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda başlayan kongre sürecimiz hayırlı olsun. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kongremize sadece delege ve davetli misafirler katılacak" dedi.

BAŞARILARA İMZA ATTIK

Başkan Türkdoğan, “Bu kongrede MHP İlçe Teşkilatımız inşallah büyüyerek ve güçlenerek taze kanla çıkacak. 4 yıllık görev süremizde Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda hareket ettik. Yol arkadaşlarımız olan yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkanımız ile birlikte gönül seferberliği yaparak hizmet ettik ve Cumhur İttifakı ile uyum içinde çalışarak belediye seçimini kazandık" ifadelerini kullandı.

GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

MHP ilçe teşkilatının kongreden güçlenerek çıkarak daha güzel çalışmalara imza atacağını vurgulayan Türkdoğan, “Pazar günü saat 10.00’da Zimbitlik Mevkii’nde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda kongremizi büyük bir olgunlukla gerçekleştireceğiz. MHP Genel Merkezi’nin yayınladığı genelge doğrultusunda bir kongre süreci gerçekleştiriyoruz. Ben her şeyden önce ülkücüyüm. Ülkücü şuura haiz bir partili olarak da MHP'de görev alınmaz, görev verilir düsturuyla bugüne kadar hareket ettik. Liderimiz, genel başkanımız ve genel merkezlerimizin emir ve talimatları doğrultusunda hareket ederiz. Şu an itibarıyla da görevimizin başındayız. İnşallah kongremizden sonra da Alanya İlçe Başkanı olarak görevimize devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81