‘Mahalle toplantıları devam edecek’

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

‘Mahalle toplantıları devam edecek’

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

20 Mart 2018 Salı 20:00
‘Mahalle toplantıları devam edecek’

İl kongresinin ardından görevlendirme ile Alanya koordinatörlüğüne getirilen Ak Parti İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Emin Madenci de toplantıda hazır bulundu. Toplantı sonrası açıklamamalarda bulunan İlçe Başkanı Mustafa Toklu geçen hafta ebediyete uğurladığımız şehidimiz Fatih Uysal'a Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Mustafa Toklu, "AK Parti Alanya ilçe teşkilatı olarak haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.  Antalya il kongremizden sonra ilk toplantımızı yaptık. Bugün aramızda aynı zamanda Alanya koordinatörümüz Antalya il yönetim kurulu üyemiz sayın Emin Madenci başkanımızda var. Kongreden sonra yeni görevlendirme ile teşkilat anlamında Alanya'dan sorumlu koordinatörümüz olarak ilk toplantısına katılarak bizlere eşlik etti. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
AK PARTİ YÖNETİMİ DEĞERLENDİRME YAPTI

Toklu, "Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte geçtiğimiz haftanın değerlendirmesini yaptık. Önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatı olarak hangi çalışmaları yapacağız ve nasıl bir yol izleyeceğiz bunun da istişaresini yaptık. Geçen hafta Avsallar Mahalle'mizde mahalle toplantısını gerçekleştirdik. Mahalle toplantılarımız önümüzdeki haftalarda da devam edecek" dedi. – Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81