Köse, Alanya'da çalıştı

Ak Parti eski İl Başkanı ve Ak Parti Antalya 2. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Köse dün seçim çalışmaları kapsamında Alanya ve mahallelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Köse, Alanya'da çalıştı

Ak Parti eski İl Başkanı ve Ak Parti Antalya 2. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Köse dün seçim çalışmaları kapsamında Alanya ve mahallelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

05 Mayıs 2015 Salı 00:51
Köse, Alanya'da çalıştı
Alanya'da bir takım ziyaretlerde bulunan Ak Parti ikinci sıra milletvekili Adayı Mustafa Köse, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi. Köse çalışmaları kapsamında dün Alanya'ya geldi. AK Parti Antalya onbirinci sıra Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney ve AKP'li meclis üyeleri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Köse öğle yemeği için Hüseyin Girenes'in sahibi olduğu Mitos Otel'e gitti. Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Köse Alanya'nın şanslı bir şehir olduğunu söyledi.
 
MAHMUTLARDA SEVGİ SELİ
Seçim çalışmaları ve süreci değerlendiren Köse, "Antalya'nın her köşesinde çalışmaları sürdürüyoruz. Çok yoğun bir şekilde program devam ediyoruz. Vatandaşımızın çok ciddi bir teveccühü var. 12 yıldır iktidar olan bir partinin mensuplarının bu derece teveccühle karşılanması sevindirici. Bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugünde Alanya'da esnaf ziyaretleri sivil toplum kuruluşları ziyareti yapıyoruz. Sabah Mahmutlarda teşkilatımızla bir araya geldik daha sonra Mahmutlarda esnaf ve sanayi esnafı ile bir araya geldik. Herkesin elbette ki değişik istekleri var ama genel olarak herkes istikrar sürsün Türkiye büyüsün görüşünde birleşiyor. Vatandaşımız bu istikrarın devamından yana, meseleye sağduyulu bir şekilde yaklaşıyor. Bir çok parti vaatlerde bulunuyor, konuşuyor. Ancak vatandaş bunların altının dolmayacak vaatler olduğunu biliyor. Onlar konuşur Ak Parti yapar" dedi.
 
'ÇAVUŞOĞLU'NUN ETKİSİ HİSSEDİLİYOR'
İlçe Teşkilatının kendileri için güzel bir program hazırladığını belirten Köse, meclis üyeleri ve Koordinatör Güney'e destekleri için teşekkür etti. Köse, "AKP'nin en önemli özelliği zaten Antalya'da kardeşlik hukuku içerisinde olmamız. Bunu Alanya'da da görüyoruz. Aramızdaki bu birlik ve beraberlik önemli bir sinerji yaratıyor ve bu da sahada karşımıza çıkıyor. Alanya Dış İşleri Bakanına sahip olan bir ilçemiz. Çok önemli bir merkez. Alanya'ya çok ciddi yatırımlar geldi ve bu yatırımlar devam edecek. Bakanımızın buradaki gücü ve etkisi sahada çok net bir şekilde görülüyor. Bunun yanında bu dönem bir şansımız daha var. O da Ulaştırma Bakanımız kendisini de Alanyalı olarak kabul edebiliriz, Torosların öteki tarafı Ermenek’ten bir milletvekilimiz. Türkiye'nin en önemli icracı bakanlıklarının birinin başında ve Sayın Başbakanımızın da danışmanı. Çok ciddi ve önemli yatırımların Alanya ve Antalya'ya gelmesinde rol oynayacak. Daha gelir gelmez 2023 yılında Alanya'ya gelir mi dediğimiz hızlı trenle ilgili çalışmaları hızlandırdı. 2016'da inşallah ihalesi yapılacak. Çok daha hızlı bir şekilde hızlı trene kavuşmuş olacağız" dedi.
 
'SENA NUR ÇELİK ALANYA'NIN ÖZ EVLADI'
Antalya Alanya arasındaki otobanın yapım ihalesinin önümüzdeki yıl içerisinde yapımına başlanacağını belirten Köse, "Zaten bunların haricinde bir üniversitenin yapımına Sayın Dışişleri Bakanımızın önemli katkıları ile başardık. Alanya'ya hizmetler devam edecek. Alanya bir bakımdan çok şanslı çünkü kendi öz evladını Meclise gönderecek. Sena Nur Çelik kardeşimiz Alanyalı ve Alanya'nın bir evladı. Bizi orada en iyi şekilde temsil edecektir. Dolayısıyla bütün şartlar olumlu. Büyükşehir Belediyesi'nin, hükümetin ve Bakanların desteği ile inşallah Alanya ismini tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de duyuracak bir merkez olacak. Bu noktada bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tabi seçim çalışmaları nedeniyle sahadayız ama herkes biliyor ki il başkanlığı döneminde de her zaman vatandaşlarımızla bir arada olduk. İsteklerini taleplerini hep göz önünde tuttuk. Önümüzdeki süreçte bu takibi meclisten devam ettireceğiz. Ne gibi hizmetleri Alanya ve Antalya'ya kazandırabiliriz bu konunun takipçisi olacağız" şeklinde konuştu. 
 
'BAŞBAKANIMIZIN BÖLGEYE İLGİSİ ORTADA'
Alanya'nın turizm ve tarım ile ön plana çıktığını belirten Köse, "Bu noktada turizmin geliştirilmesi, Alanya esnafının turizmden daha çok pay olması, Turizme büyük bir destek sağlayan tarım sektörünün sıkıntılarının giderilmesi için büyük bir çalışma yapıyoruz. Bu konuda Sayın Başbakanımızla görüşmemiz oldu. Biliyorsunuz o da kendisini Alanyalı ve Antalya'lı olarak nitelendir diriyor. Kendisinin bölgemize olan ilgisi gayet ortada. Hep beraber bölgeye hizmetin gelmesi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
 
'TURİZMDE İLERLİYORUZ'
Muhalefet partilerinin seçim vaatlerinin ekonomi üzerine olmasını değerlendiren Köse vatandaşların ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiğini düşünmediğini belirtti. Köse, "Ekonomik olarak büyüme söz konusu. Elbette eksiklerimiz olabilir ama şu an küresel bir dünyada yaşıyoruz. Dünyadan bağımsız olamıyorsunuz. Dünyanın her yerinde ekonomik krizler var. Bütün bu krizlere rağmen Avrupa'nın en hızlı büyüyen ikinci ülkesiyiz. Tarımda Avrupa'nın birinci sıradaki ismi olduk. Dünya'nın en büyük yedinci ekonomisine sahibiz. Turizmde bütün ülkeler geriye giderken ülkemize gelen turist sayısındaki ve turizm gelirindeki artışı görebiliyoruz. Dolayısıyla ekonomik olarak bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" dedi.
 
'UÇUK VAATLERDE BULUNUYORLAR'
Muhalefet partilerinin Ak Parti'yi öcü gibi gösterdiğini belirten Köse, "Ak Parti'nin rejim için bir tehdit olduğu empoze edilmeye çalışıldı. Ama vatandaşlarımız bunu ciddiye almadılar. Oradan bir şey bulamayınca ekonomiye yöneldiler. Bu şekilde oy talep ediyorlar. Aslında önümüzdeki seçimlerin neticesi vatandaşlarımız tarafından belirlenmiş durumda. Seçimler sonucunda yine tek başına Ak Parti iktidar olacak. Ancak merakla beklenen bir kaç husus var tabi. HDP barajı geçebilecek mi? Ya da muhalefet liderleri başarısızlık durumunda koltuklarında oturmaya devam edecekler mi? sahada merak edilen konular bunlar. Belki de acaba koltuğumuzda oturabilir miyiz. Oyumuzu arttırabilir miyiz düşüncesi ile uçuk vaatlerde bulunuyorlar. Ancak bunların kaynağı sorulduğunda hiç bir şey gösteremiyorlar. Devlet yönetimi ciddiyet ister. Vatandaşa vaatte bulunuyorsanız bunu nasıl yapacağınızı söylemeniz gerekiyor. Burada vatandaşımızın bakış açısı şu Türkiye'de tek parti iktidar olmalı. Zaten ülkemizin yapısal sorunları 12 yıldır Ak Parti tarafından çözülüyor" şeklinde konuştu.
 
'EKMEK KUYRUĞUNDA BEKLİYORDUK'
Daha önceki yıllarda evler arabalar vaadedildiğini belirten Köse, "Antalya'da hatırlayın 2009 yerel seçimleri öncesi Akaydın yüz bin kişiye iş vereceğiz diye bir vaatte bulunmuştu. Bunu bütün billboardlar ve açıklamalarında gördük. Seçildikten sonra bu vaadini unuttu. Hatta sorulduğu zaman, 'Ben yüz bin değil, on bin demiştim. Bir sıfır fazla atılmış' diyerek Antalyalı hemşehrilerimizle dalga geçti. Aynı şekilde Antalya'da herkese bedava elektrik vereceğim diye çıktı ortaya ancak bunu da yapamadı. Önemli olan muhalefette vaat vermek değil, iktidar sizdeyken bu vaatlerin gereğini yapabilmektir. Ama maalesef Türkiye'de ki muhalefet hep yıkmaya programlanmış, hiç yapmaya çalışmıyorlar. Bugün esnaf ziyaretinde CHP iktidarına yaşı yetenler, 'Biz tüp hatta ekmek kuyruğunda bekliyorduk' dediler. Memleketimizde bugün hamd olsun bolluk var, bereket var. Bunun artması için tek parti iktidarının devam etmesi gerekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.
Son Güncelleme: 05.05.2015 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81