Işık hızı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

Işık hızı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

03 Şubat 2015 Salı 07:14
Işık hızı
 
AK Parti Gençlik Kolları teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Alanya’nın en büyük mahallesi olan Mahmutlar’da toplanan AK Gençlik birlik ve beraberlik mesajı verdi. Işık yaptığı açıklamada, “Mahalle yönetimlerinin daha aktif hale gelmesine ve teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyoruz. Mahalleli genç arkadaşlarımız aracılığıyla yaptığımız ziyaretlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. İlçe Başkanımız Mustafa Berberoğlu ve İlçe Başkan Yardımcımız Evren Çalışkan’ın bizlere eşlik ettiği Mahmutlar mahalle toplantımızda mahalle teşkilatlanmamızı istişare ettik ve genel seçim hazırlıklarına dair düşüncelerimizi arkadaşlarımızla paylaştık” ifadelerini kullandı.
‘GİZLİ KAHRAMANLAR OLACAĞIZ’
2015 seçimleri için çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Alaaddin Işık açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak durmadan, dinlenmeden, Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu örnek alarak, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her an seçim olacakmış gibi çalışan, gece gündüz demeden ev ev, mahalle mahalle hizmet eden, seçimin gizli kahramanları olacağız. ’’
CANLI YAYINA KONUK OLDULAR
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve yönetim Kurulu üyeleri bir yandan seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da medya aracılığıyla çalışmalarını yürütüyorlar. Bu doğrultuda AK Gençlik geçtiğimiz günlerde ATV ekranlarında yayınlanan Ülkü Nural’ın hazırlayıp sunduğu Nabız programına konuk oldular. Programda Nural’ın konuğu olarak Alaaddin Işık, Gökay Daşdelen, Emre Kodal ve Kadriye Ocak yer aldı. Nural’ın sorularını cevaplayan genç isimlere diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşları ise kamera arkasından destek olarak arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. AK Parti Eski Gençlik Kolları Eski Başkanları Mustafa Toklu ve Cemal Yeniacun’da programa telefonlara bağlanarak Işık ve ekibinin arkasında olduklarını söylediler. AK Gençlik’in teşkilatlanma ve seçim çalışmalarına önümüzde ki günlerde devam edeceği belirtildi.
 
Son Güncelleme: 03.02.2015 03:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81