Eski yöneticiler il delegesi oldu

CHP İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Karadağ, yeni yönetimine 8 eski isimle devam ederken, il delege listesinde de bir önceki yönetim listesinde bulunan 8 isme yer verdi

Eski yöneticiler il delegesi oldu

CHP İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Karadağ, yeni yönetimine 8 eski isimle devam ederken, il delege listesinde de bir önceki yönetim listesinde bulunan 8 isme yer verdi

31 Aralık 2019 Salı 11:03
Eski yöneticiler il delegesi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı'nın 37'nci kongresi Pazar günü tamamlandı. 3 adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Coşkun Karadağ, 151 oy il yeniden seçilen taraf oldu. Antalya’nın diğer ilçeleri gibi Alanya’da da delege değişim istemedi ve Karadağ 35 oy farkla yarıştığı adayların önüne geçti. Karadağ, yönetim listesinde köklü değişiklikler yapmazken, eski yönetiminde olan Ali Hancı, Gülçin Güner, Halime Ceylan, Mustafa Aras, İrfan Akgün, Hüseyin Kaya, Mustafa Eroğlu ve  Gökhan Sipahioğlu ile yoluna devam etti. Yeni isimler olarak ise Anıl Topak, Ayşe Nur Dere, Bengisu Yarı,Haydar Uyar, Halil Durusoy, Sami Uzun, Şengül Işık Lıebregts ve Tekin Açıkalın'a yönetim listesinde yer verdi.

ESKİ YÖNETİM İL DELEGESİ LİSTESİNDE

İl delegelerinde de bir önceki yönetim listesinde bulunan Eray ErdemMehmet Can BaysalMüge GezginciMustafa KaptanoğluMehmet Can KaragözSerdar KöseoğluMehmet Kural ve Durmuş Özgen yer aldı. 50 kişilik il delege listesinde aynı zamanda Gülnur Ağca, Hasan Akın, İsmail Alkaşı, Nihat Ateş, Behlül Bayram, Kemal Benlioğlu, Halime Bilgin Şenli, Hayati Bora, Birkan Ceylan, Sebahattin Çetin, Müslüm Eren, Ferhat Gedikli, Mehmet Güldal, Ali Gürkan, Mevlüt Güven, İsmail Haboğlu, Mehmet Hacıkadiroğlu, Bülent Kandemir, Zeynep Kaplan, Coşkun Karadağ, Şerif Kaya, Durali Küçülmez, Mehmet Oktay, Ufuk Öner, Nurhan Özcan, Murat Özçelik, Harun Seki, Zuhal Sirkeli, Şevki Süvari, Ömer Şahin, Mustafa Şimşek, Ali Takavut, Hanife Taşar, Ayşe Toktaş, Ahmet Uzun, Pınar Vural, Hasan Yalçın, Mevlüt Yalçınkaya, Şengül Yeşildal, Haşim Yetkin, Mustafa Yılmaz ve Hasan Yönet isimleri var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81